سال انتشار: ۱۳۹۲
کد COI مقاله: NCASPNU01_173
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۸۶.۳۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۷ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی نواحی ژنومی مرتبط با تجمع ریزمغذی روی در معیت هاپلوئیدهای مضاعف جو
اصغر عبادی - عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلیسیدابوالقاسم محمدی - عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و قطب اطلاح نباتات مولکولی غلات دانشگاه تبریز
بهزاد صادق زاده - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات کشاورزی مناطق دیم،مراغه
چکیده مقاله:
برای مکانیابی QTL های کنترل کننده صفات زراعتی و صفات مرتبط با تجمع ریز مغذی روی (Zn)، تعداد 148 لاین هاپلوئید مضاعف حاصل از تلاقی ارقام جو Shahara3771 (کارا در جذب Zn) و Clipper (ناکارا در جذب Zn) در شرایط مزرعه و گلخانه مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایشات به صورت گلخانه ای در دانشگاه استرالیای غربی، استرالیا انجام و صفات مرتبط با تجمع Zn در اندامهای هوایی و دانه اندازه گیری شد. ارزیابی ژنوتیپی جمعیت در دانشگاه تبریز و با استفاده از نشانگرهای SSP و EST-SSR انجام شد. برای تهیه نقشه پیوستگی، 217 نشانگر SSR و EST-SSR به نقشه پیوستگی قبلی جمعیت اضافه و در مجموع 485 نشانگر EST-SSR, SSR و RFLP در هفت گروه پیوستگی، 1581 سانتی مورگان از ژنوم جو را با متوسط فاصله دو نشانگر مجاور برابر 3/26 سانتی مورگان تحت پوشش قرار دادند. با استفاده از مکان یابی فاصله ای مرکب، QTL13 برای صفات مورد مطالعه مکان یابی گردید. برای غلظت Zn، چهار QTL بزرگ اثر روی کروموزوم های 4H, 2H و 7H مکان یابی شد. یک QTL روی کروموزوم 4H و یک QTL روی کروموزوم 2H به ترتیب برای غلظت Zn در مرحله رسیدگی و دانه مکان یابی گ ردید. اغلب الل های مطلوب در QTL های شناسایی شده در رابطه با تجمع Zn در دانه و اندامهای هوایی، از والد Shahara3771 به ارث رسیده بود.کلیدواژهها:
جو، ریز مغذی Zn، مکان های ژنی کنترل کننده صفات کمی (QTL)، نشانگر ریزماهوارهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCASPNU01-NCASPNU01_173.html
کد COI مقاله: NCASPNU01_173
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبادی, اصغر؛ سیدابوالقاسم محمدی و بهزاد صادق زاده، ۱۳۹۲، شناسایی نواحی ژنومی مرتبط با تجمع ریزمغذی روی در معیت هاپلوئیدهای مضاعف جو، اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی، نقده، دانشگاه پیام نور نقده، https://www.civilica.com/Paper-NCASPNU01-NCASPNU01_173.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (عبادی, اصغر؛ سیدابوالقاسم محمدی و بهزاد صادق زاده، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (عبادی؛ محمدی و صادق زاده، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد انرژی خورشیدی در مدیریت پایدار بیمارگرهای خاکزاد
- ارزیابی کیفی مجله های علمی کشاورزی و منابع طبیعی ایران
- شواهدی در خصوص مقاومت به ویروس )Infections pancreatic necrosis( IPN در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ایرانی با بررسی نواحی QTL
- ارزیابی ترکیب فنول تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی اکوتیپ های گیاه دارویی گل ختمی Alcea koelzii
- بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل 4 گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.