سال انتشار: ۱۳۹۸
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE11_437
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۵۵.۲۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۲ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۲ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر روند خرابی روسازیهای آسفالتی با استفاده از نرم افزار 4-HDM (مطالعه موردی: محورهای برون شهری استان خراسان رضوی)
غلامعلی شفابخش - استاد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان، سمنانعباس عباس زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان، سمنان
چکیده مقاله:
من جمله چالش های پیش روی مهندسین راه و ترابری، انتخاب بهترین گزینه ترمیم و بهسازی روسازیهای انعطاف پذیر آسفالتی است و توجه توام به عوامل تاثیر گذار بر وضعیت روسازی طی چرخه عمر آن، موضوعی مهم و چالش برانگیز است. گزینه های متداول بهسازی در شرایط مختلف عملکرد متفاوتی خواهند داشت لذا انتخاب صحیح گزینه بهسازی منطبق با شرایط محور مورد مطالعه، می تواند علاوه بر صرفه جویی اقتصادی از منظر فنی نیز روسازی را در شرایط مطلوب جهت بهره برداری قرار دهد. از عوامل مهم و تاثیر گذار در انتخاب گزینه بهتر، شرایط اقلیمی موجود در محدوده مسیر می باشد که بر روند اضمحلال روسازی تاثیر عمده ای دارد. تحلیل گزینه های متداول در شرایط آب و هوایی مختلف می تواند منجر به خروجی هایی گردد که روند این انتخاب را منطقی تر کرده و عملکرد بهسازی را از لحاظ سازه ای و اقتصادی، بهبود بخشد. نرم افزار 4-HDM یکی از قوی ترین برنامه های ارائه شده در این زمینه است که می تواند نقش مفیدی در انتخاب مناسب ترین گزینه ارائه نماید. در این تحقیق با مطالعه محورهای برون شهری استان خراسان رضوی، پارامتر آب و هوا به عنوان متغیر مدنظر قرار گرفته و با تحلیل شرایط آب و هوایی منطبق بر نقاط مختلف این استان تاثیرات ناشی از تغییرات رطوبت، دما و بارش را بر عملکرد چرخه عمر روسازی بررسی و چند گزینه متداول برای ترمیم و بهسازی روسازی در شرایط اقلیمی مختلف تحلیل شده است. مشاهده میشود که بیشترین تاثیر بر روند زوال روسازی به ترتیب مربوط به پارامتر های رطوبت، بارندگی سالیانه و تغییرات دمایی است. به طوری که با افزایش رطوبت و بارندگی سالیانه، شاخص IRI افزایش و با کاهش میانگین دمای روزانه، شاخص IRI کاهش می یابد. همچنین انتخاب گزینه مناسب با توجه به شرایط خصوصی هر مسیر و انتخاب گزینه مرمت و بهسازی پیشگیرانه منطبق با آن شرایط، موجب صرفه جویی در هزینه های بهسازی مسیر می گردد.کلیدواژهها:
نرم افزار 4-HDM، چرخه عمر روسازی، شاخص ناهمواری IRI، شیارشدگیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCCE11-NCCE11_437.html
کد COI مقاله: NCCE11_437
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفابخش, غلامعلی و عباس عباس زاده، ۱۳۹۸، بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر روند خرابی روسازیهای آسفالتی با استفاده از نرم افزار 4-HDM (مطالعه موردی: محورهای برون شهری استان خراسان رضوی)، یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران، شیراز، دانشگاه شیراز، https://www.civilica.com/Paper-NCCE11-NCCE11_437.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شفابخش, غلامعلی و عباس عباس زاده، ۱۳۹۸)
برای بار دوم به بعد: (شفابخش و عباس زاده، ۱۳۹۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه شاخص ناهمواری روسازی (IRI) در خطوط مختلف آزاد راه زنجان- تبریز
- ارزیابی میزان تاثیر اجرای روکش آسفالتی در بهبود شاخص ناهمواری روسازی (IRI)
- ارزیابی همبستگی شاخص وضعیت خرابی های سطحی و شاخص ناهمواری روسازی (مطالعه موردی: محورهای شریانی استانهای قم و مرکزی)
- ارایه الگوریتم سیستم مدیریت روسازی بر اساس هزینه چرخه عمر
- بررسی عوامل موثر بر زمان سفر با استفاده از مدل رگرسیون خطی چند متغیره با روش های مستحکم شده و FGLS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر چسبندگی خاک پرکننده و فاصله لحاف های ژئوسنتتیکی در مقاوم سازی شیروانی ها با نرم افزار plaxis 2d
- مقایسه و بررسی نتایج حاصل ازتحقیقات آزمایشگاهی و مدل سازی عددی قاب های شیشه ایی تحت بارهای فشاری محوری
- توزیع نیرو بین دیوارهای بنایی و طراحی لرزه ای سازه های بنایی براساس جابجایی
- روش های بهینه سازی سامانه ها
- تاثیرناکاملی هندسی عضو مهاری روی ضرایب تمرکزتنش دراتصالات لوله ای tشکل سکوهای فراساحلی جکت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.