سرفصل ارائه مقاله: تحلیل و طراحی سازه های بتنی
سال انتشار: ۱۳۹۲
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
کد COI مقاله: NCCICI05_012
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۱۱.۹۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۱ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۱ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۱ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل دیىامیکی و استاتیکی غیزخطی دیوار برشی همبند با پیکربندی پیشنهادی
امین قلی زاده - استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه محقق اردبیلیمینا صادقلو - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده مقاله:
تیرهای پیوند دیوارهای برشی همبند که نیروی برشی قابل توجهی را از یک دیوار برشی به دیوار برشی دیگر انتقال می دهند، دارای نقش اساسی در عملکرد لرزه ای این سیستم سازه ای می باشند. تیرهای همبند معمولاً تیرهایی با دهانه ی کوتاه و ارتفاع زیاد بوده و این تیرهای عمیق با مکانیزم شکست زودهنگام برشی، سازه را دجار رفتار ترد می کنند. در این مقاله ضمن بررسی اثر ارتفاع یر پیند بر رفتار لرزه ای دیوار بری همبند، کارایی استفاده از دو تیر با عمق کمتر و با رفتار پلاستیک خمشی بجای یک تیر پیوند عمیق با شکست ترد برشی بررسی گردیده است. هدف از پیکربندی پیشنهادی اجتناب از شکست ترد برشی در تیرهای همبند برای رسیدن به مکانیزم های مبتنی بر مفاصل پلاستیک خمشی جهت دست یافتن به شکل پذیری بیشتر می باشد. برای این منظور برای سازه های با ارتفاع مختلف، سه نمونه دیوار برشی همبند به ترتیب با یک تیر پیوند عمیق و با تیر مضاعف بهینه برای عملکرد خمشی توسط نرم افزار RERFORM 3D مدل سازی شده و نتایج حاصل از تحلیل نمونه ها تحت بار استاتیکی فزاینده و همچنین تحت بار دینامیکی روکوردهای مختلف زلزله از نظر ضریب رفتار و میزان استهلاک انرژی و میزان برش پایه ای که در سازه ایجاد می شود و دیگر پارامترهای عملکرد لرزه ای با هم مقایسه گردیده است. مقایسه نتایج تحلیل های صورت گرفته نشان دهنده افزایش در میزان استهلاک انرژی دیوارهای برشی همبند باجزئیات پیشنهادی در مقایسه با پیکربندی متداول برای این سیستم سازه ای و نیز افزایش نیروی جانبی نهایی که سازه قادر به تحمل آنست می باشد، شکل پذیری سیستم های پیشنهادی نیز به میزان قابل توجهی بیشتر از دیوار برشی همبند با تیرهای عمیق می باشد که حاکی از بهبود رفتار لرزه ای آنها است.کلیدواژهها:
دیوار برشی همبند، تیرپیوند، شکل پذیری، علمکرد لرزه ایکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_012.html
کد COI مقاله: NCCICI05_012
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلی زاده, امین و مینا صادقلو، ۱۳۹۲، تحلیل دیىامیکی و استاتیکی غیزخطی دیوار برشی همبند با پیکربندی پیشنهادی، پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران، تهران، انجمن بتن ایران، https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_012.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (قلی زاده, امین و مینا صادقلو، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (قلی زاده و صادقلو، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی وجود بازشوهای نامنظم در عملکرد لرزه ای دیوارهای برشی بتنی در ادبیات فنی
- بررسی تاثیر میزان آرماتورگذاری بر شکل پذیری و ضریب رفتار دیوار برشی بتنی دارای بازشو
- تعیین مناسب ترین شکل دیوار برشی در سازه های قاب - دیوار متقارن جهت کاهش تغییر شکل های سازه های بلند
- رفتار بار تغییر مکان جانبی در سازه های با رفتار برشی
- تأثیر درصد بازشو و آرایش بازشوها در مقاومت نهایی دیوارهای برشی بتنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد شبکه عصبی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- کاربرد منطق فازی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- تحلیل عناصر محدود تیرهای بتن مسلح بحرانی در برش با لحاظ ظرفیت قفل شدگی سنگدانه ها
- مطالعه آزمایشگاهی نقش صفحات فلزی و جاکت CFRP در مقاوم سازی اتصالات خارجی آسیبدیده قاب بتنی تحت بارهای رفت و برگشتی
- پهنه بندی ضریب بزرگنمایی شتاب در شهر بندر عباس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.