سرفصل ارائه مقاله: تحلیل و طراحی سازه های بتنی
سال انتشار: ۱۳۹۲
نوع ارائه: پوستر
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
کد COI مقاله: NCCICI05_042
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۴۰.۸۸ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۱ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۱ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۱ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترتیب وقوع و محل تشکیل مفاصل پلاستیک در سازه های ساختمانی بتن آرمه با طبقه همکف پیلوت
علیرضا مرتضایی - استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، سمنان، ایرانزهره تنرس - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ساوه
چکیده مقاله:
زلزله های گذشته در ایران و دیگر نقاط لرزه خیز دنیا نشان داده است که نامنظمی طبقه نرم و وجود پیلوت و طبقه همکف باز در سازه های ساختمانی، خطر جدی برای پایداری و یکپارچگی کل سازه محسوب می گردد. خسارات سنگین و یا در برخی موارد، انهدام ساختمانهای بتن آرمه با طبقه همکف پیلوت در زلزله های اخیر، سببتمرکز تحقیقات و تلاشها در ارزیابی رفتار و ظرفیت چنین ساختمانهایی تحت اثر بارها ی لرزه ای شده است. با توجه به آنکه مهمترین شاخص در برآورد میزان خسارت، تعیین نحوه توزیع مفاصل پلاستیک می باشد، لذا در این مقاله تأثیر وجود پیلوت و طبقه همکف باز، در ترتیب وقوع و محل تشکیل مفاصل پلاستیک مورد بررسی قرار می گیرد. سازه های مورد بررسی بر اساس استاندارد 2800 و برای ناحیه با خطر لرزه خیری خیلی زاید طراحی می شوند. تحلیلهای بارافزون به کمک الگوهای مختلف بار جانبی انجام می پذیرد. نحوه توزیع و شاخص خسارت حاصل از تحلیل سازه های ساختمانی مختلف بتن آرمه با طبقه همکف پیلوت با یکدیگر مقایسه می شوند. نتایج نشان می دهند که مسئله طبقه همکف باز را نمی توان به شکل مناسبی از طریق تحلیل الاستیک تعیین نمود، چرا که سختی یک ساختمان با طبقه همکف باز و یک ساختمان اسکلتی مشابه تقریباً مشابه هستند. تحلیل های غیرخطی نشان می دهند که در یک برش پایه پائین، مفاصل پلاستیک زیادی در طبقه همکف شکل گرفته که منجر به شکست ترد این طبقه می شود.کلیدواژهها:
مفصل پلاستیک، تحلیل بارافزون، پیلوت، طبقه نرمکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_042.html
کد COI مقاله: NCCICI05_042
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرتضایی, علیرضا و زهره تنرس، ۱۳۹۲، ترتیب وقوع و محل تشکیل مفاصل پلاستیک در سازه های ساختمانی بتن آرمه با طبقه همکف پیلوت، پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران، تهران، انجمن بتن ایران، https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_042.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (مرتضایی, علیرضا و زهره تنرس، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (مرتضایی و تنرس، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تخمین قابلیت اطمینان بالگرد بدون سرنشین در مرحله طراحی اولیه
- ارزیابی عملکرد رفتار سازه های بلند فولادی با ابر مهاربندها و مهاربندهای متعارف
- بررسی رفتار دیوار برشی فولادی با دیوار برشی بتن آرمه
- بررسی تحلیلی خصوصیات انتشار امواج در محیط های متخلخل اشباع
- بررسی تشکیل مفصل پلاستیک در سازه بتنی قاب خمشی متوسط با استفاده از روش IDA
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر بازشو بر رفتار دیوار برشی با فولاد مقاومت پایین
- مقایسه اثرات تغییرمکان های ماندگار گسلش بر پاسخ لرزه ای قاب های خمشی بتنی طراحی شده مستقیم با تغییرمکان و روش نیرویی استاندارد 2800
- تعیین فرکانس طبیعی تیرهای فولادی دوسرگیردار با استفاده از شبکه TLRNs
- مطالعه مقاومت فشاری و جذب آب بتن حاوی سبکدانه در ترکیب با الیاف های های سیلیکا و فولادی
- تطبیق اصول معماری اسلامی و اصول دفاع غیر عامل در بافت های تاریخی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.