سرفصل ارائه مقاله: تکنولوژی بتن
سال انتشار: ۱۳۹۲
نوع ارائه: پوستر
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
کد COI مقاله: NCCICI05_090
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۰۳.۸۸ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۸ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بتن شکل پذیر (HDC)
یاسر علیلو کسجینی - دانشجوی دکترای عمران سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریزحسن افشین - دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز
مهرداد امامی تبریزی - استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز
پویا بشیری - کارشناس ارشد عمران سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز
چکیده مقاله:
بتن با شکل پذیری بالا یا (High Deformable Concrete)HDC دارای مقاومتی برابر با بتنهای معمولی می باشد و دارای شکل پذیریبالایی در حدود 20 % تا 50 % میباشد. این نوع بتن به صورت قطعات پیش ساخته کاربردهای فراوانی در صنعت ساختمان دارد که مهمترینکاربرد آن در ساخت تونل ها در نواحی عبور تونل از گسلها یا خاکهای آماس کننده به عنوان تکیه گاه نرم است. این المان پس از رسیدن به تسلیم در ناحیه غیر خطی دارای رفتار سخت شونده توام با افزایش کرنش و ظرفیت باربری می باشد. در مورد این نوع بتن در سالهای اخیرتحقیقات فراوانی انجام شده است، ولی اکثرا به دلایل تجاری نتایج آزمایشها محرمانه مانده است. پروفسور Kovari در دانشگاه صنعتی زوریخ سوئیس برای نخستین بار به بتنی با خواص فوق دست یافت. هدف از انجام این تحقیق آزمایشگاهی رسیدن به بتنی با خواص فوق بااستفاده از مصالح معمولی بتن و افزودنیهای خاص می باشد. در این تحقیق با استفاده از افزودنی های خاص مکانیزم شکست ریز ساختار بتنتغییر داده شده است و همچنین با استفاده از الیاف خاص و ایجاد محصور شدگی سعی شده است در بخش غیر خطی، بتن بتواند ضمن حفظمقاومت به تغییر شکل های بالا دست یابد. در این مقاله چگونگی تهیه این نوع بتن، مواد به کار رفته در آن و نتایج آزمایشات انجام یافته برروی قطعات بتنی پیش ساخته از لحاظ مقاومت فشاری و شکل پذیری ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.کلیدواژهها:
بتن شکل پذیر، تنش کرنش، مدول الاستیسیته، جذب انرژی ، طرح اختلاطکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_090.html
کد COI مقاله: NCCICI05_090
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیلو کسجینی, یاسر؛ حسن افشین؛ مهرداد امامی تبریزی و پویا بشیری، ۱۳۹۲، بتن شکل پذیر (HDC)، پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران، تهران، انجمن بتن ایران، https://www.civilica.com/Paper-NCCICI05-NCCICI05_090.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (علیلو کسجینی, یاسر؛ حسن افشین؛ مهرداد امامی تبریزی و پویا بشیری، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (علیلو کسجینی؛ افشین؛ امامی تبریزی و بشیری، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تغییرات مدول الاستیسیته مصالح سد خاکی چندیر با سطح تنش
- روش های نوین بهسازی لرزه ای پی سا زه های ساختمانی
- بررسی عددی ظرفیت باربری پی های نواری پوسته ای و مقایسه آن با پی های مسطح
- استفاده ازماسه ریخته گری پسمانددربتن و ارزیابی اثرات آن برمشخصات بتن
- مطالعه پارامترهای مؤثر بر بتن کفی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر بازشو بر رفتار دیوار برشی با فولاد مقاومت پایین
- مقایسه اثرات تغییرمکان های ماندگار گسلش بر پاسخ لرزه ای قاب های خمشی بتنی طراحی شده مستقیم با تغییرمکان و روش نیرویی استاندارد 2800
- تعیین فرکانس طبیعی تیرهای فولادی دوسرگیردار با استفاده از شبکه TLRNs
- مطالعه مقاومت فشاری و جذب آب بتن حاوی سبکدانه در ترکیب با الیاف های های سیلیکا و فولادی
- تطبیق اصول معماری اسلامی و اصول دفاع غیر عامل در بافت های تاریخی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.