بررسی خواص مکانیکی و دوامی بتن معمولی حاوی درصدهای متفاوت محصول فرعی تولید شیشه (GBP)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 866

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCICI05_175

تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1393

چکیده مقاله:

یکی از پرمصرف ترین مواد در صنایع مختلف،شیشه میباشد.تعداد شرکت های تولید کننده شیشه در کشور بسیار زیاد بوده و حجم بالای تولیداین شرکت ها، ضایعات بسیاری نیز به همراه دارد. از مهمترین ضایعات این شرکت ها، ضایعات محصول فرعی تولید شیشه (GBP) در مراحلابتدایی تولید میباشد.در گذشته بنا به دلایلی همچون حجم کم تولید، ضعف قوانین محیط زیست، فضای کافی جهت نگهداری و دفن هیچاقدامی جهت دفع اصولی صورت نمی گرفت.امروزه با افزایش میزان تولید و کمبود فضا، نگرانی ها در مورد آن افزایش یافته است.از آن جایی کهاین مواد دارای درصد سیلیس بسیار بالایی هستند و حجم تولیدشان نیز بسیار زیاد میباشد، لذا در این مقاله به منظور ارائه یک راهکار عملیدفع این ماده به بررسی امکان استفاده از آن به عنوان جایگزین بخشی از ریزدانه مصرفی بتن کنترل(شاهد) پرداخته شده است.خواص مکانیکیبتن همچون مقاومت فشاری، و خواص دوامی همچون جذب آب و مقاومت ویژه الکتریکی آزمونه ها اندازه گیری شده است.نتایج بیانگر بهبودخواص مکانیکی بتن با افزایش درصد جایگزینی می باشد ولی خواص دوامی تا 6% جایگزینی بهبود یافته اند ولی در 12 % تغییر چشمگیری درآن ها مشاهده نمی شود.

کلیدواژه ها:

محصول فرعی تولید شیشه ، خواص مکانیکی بتن ، خواص دوامی بتن

نویسندگان

رضا فرخ زاد

رئیس مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین (CCRC)

میثم کریمی نیا

مدیر فنی آزمایشگاه شرکت ساختمانی، تولیدی و تحقیقاتی آپتوس ایران و عضو مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین (CCRC)

محمد پیروی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و عضو مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین (CCRC)

نیما امینیان

مدیر تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت شرکت ساختمانی، تولیدی و تحقیقاتی آپتوس ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :