ضرورت استفاده از گل و گیاهان آپارتمانی در الگوی مصرف ادارات و منازل استان سیستان و بلوچستان

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,118

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCPRANRVM01_129

تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1388

چکیده مقاله:

گلها و گیاهان سهم بسزایی در زیبایی طبیعت و بهسازی محیط زیست دارند نظری به گلهای قشنگ و لطیف و منظر سرسبز و گیاهان غرق در شکوفه و لحظه ای استشمام عطر ملایم و روح پرور گلها کافی است که غبار هرگونه کدورت و کسالت روحی را زدود و چشم از پرتو رنگهای گوناگون گلها نور فروغ یابد. پژوهش ها نشان میدهد که حتی یک شاخه گل یا گلدان کوچک می تواند روحیه شخص را به سرعت تغییر دهد احساس شادی و شعف و سرزندگی نخستین واکنش افراد است. اشخاصی که در محیط اطرافشان منزل و محل کار گل و گیاه وجود دارد بیش از دیگران آرام تر ، مهربان، شاد و با گذشت هستند و میتوانند این احساس زیبا را با رفتار مثبت خود به دیگران منتقل کنندو به این طریق جامعه سالم و شاداب خواهیم داشت.

نویسندگان

حمزه علی احمدی

سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • پیش بین، اسماعیل. پرورش گیاهان آپارتمانی و مشاوره گیاهپزشکی، انتشارات ...
  • قاسمی، مسعود. گلکاری علمی و عملی. .1386 ...
  • نمایش کامل مراجع