بررسی تغییرات ترکیبات سازنده چای امبوجا طی فرایند تخمیر

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,124

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI21_322

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

چای کامبوجا یک نوشیدنی حاصل از تخمیر چای سیاه شیرین با یک کشت سیم بیوتیک از استیک باکتری ها و قارچ کامبوجا است که به واسطه خواص مفید آن برای سلامتی انسان مصرف می شود. بررسی اجزا سازنده و ویژگی های فیزکوشیمیایی این نوشیدنی خواص سلامت بخشی آن را از جمله خواص ضدسرطانی، جلوگیری از بیماری های قلبی- عروقی و افزایش قابلیت هضم را اثبات نموده است. میزان تغییرات ایزومرهای کاتچین و پلی فنل ها در نمونه های چای سیاه، سبز و چای حاصل از ضایعات طی تخمیر با قارچ کامبوجا و کشت استیک باکتری ها در دوره زمانی 12 و 15 روز بررسی شدند. پلی فنل های چای شامل اپی کاتچین، اپی کاتچین گالات، اپی گالوکاتچین، اپی گالوکاتچین گالات و تنافلاوین فعالیت بیولوژیکی دارند. مطالعات انجام شده به بررسی تغییرات مقدار اسیدهای آلی و پلی فنل های چای در چای کامبوجا حاصل از چای سبز (GTK) و چای سیاه (BTK) و چای حاصل از ضایعات (TWK)، طی فرآیند تخمیر می پردازد. بررسی ها نشان داده که در مدت 15 روز در GTK غلظت اسید استیک به بیشینه مقدار خود یعنی 9/5 گرم در لیتر می رسد و در مدت 12 روز در BTK غلظت گلوکورونیک اسید به بیشینه مقدار خود یعنی 2/3 گرم در لیتر رسید. طی دوره تخمیر غلظت خیلی پائین از اسید لاکتیک تولید می شود و تنها در روز سوم تخمیر در GTK و BTK اسید سیتریک مشاهده شد. در نمونه های GTK، اپی گالوکاتچین گالات و اپی کاتچین گالات به ترتیب به میزان 18% و 23% تجزیه شدند. تنافلاوین و تناروبیگین در مقایسه با ایزومرهای اپی کاتچین پایدار بودند. تجزیه زیستی کاتچین های چای کامبوجا طی تخمیر ممکن است به دلیل آنزیم های حاصل از مخمرها و باکتری ها در کشت کامبوجا باشد.

نویسندگان

سبا بلقیسی

پژوهشگاه استاندارد ، پژوهشکده غذایی –کشاورزی،

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • تا 9 آبان 1392 - دانشگاه شیراز ...
  • تا 9 آبان 1392 - دانشگاه شیراز ...
  • Anon. (1999). ISO, Methods for determination of substances characteristic of ...
  • Chen, Z., Zhu, Y. O., Wong, F. Y., Zhang, Z., ...
  • _ Chen, Z, Zhu, Y. O., Tsang, D., & Huang, ...
  • - Dufresne, C., Farnworth, E. (20 _ 0). Tea, Kombucha ...
  • Sreeramulu, G., Zhu, Y., & Knol, W. (2000). Kombucha fermentation ...
  • Su, Y. L., Leung, L. K., Huang, Y., & Chen, ...
  • Takeo, T., & Oosawa, K. (1976). Photometric analysis of black ...
  • _ Yilmaz, Y.(20 06). Novel uSes of catechins in foods, ...
  • Zhu, Y. Q., Zhang, A., Tsang, D., Huang, Y., & ...
  • نمایش کامل مراجع