اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,125

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI24_092

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

اینتراستریفیکاسیون یا همان استرکردن داخلی مخلوط های تری گلیسیرید، راهی است برای صنعت روغن که بتواند چربیهای دلخواه را با نقطه ذوب مناسب، برای کاربرد های مختلف غذایی تولید کند. استر کردن داخلی معمولا با مخلوط کردن چربی هایی با درجه اشباع بالامثل روغن پالم و روغن های گیاهی هیدروژنه همراه با روغن های مایع خوراکی انجام می شود تا چربی با خواص و ویژگیهای متوسطیبدست آید یافته های اخیر جدید در علم تغذیه وزیست شناسی دانشمندان را بر آن داشته است تا بدنبال روش های تغییر شکل واصلاح بیوشیمایی روغن ها وچربیها باشند تا ارزش بیولوژیکی روغن ها وچربیها را افزایش دهند. چربی ترانس نوعی چربی ناسالم است کهضروهای زیادی برای بدن دارد و بیشتردر اثر هیدورژناسیون روغنهای مایع در تبدیل به روغن های جامد تولید می شود. در این بررسیاینتر استریفکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس مورد مطالعه قرار می گیرد. دو عامل موثر در راندمان تولید با عنوان درجه استریفکاسیون که شامل دما و زمان می باشد با استفاده از مقالات وتحقیقات دانشمندان دیگر ، بررسی و مقادیر مناسب آنها با درجه استریفکاسیون بالا ارایه می شود. نتایج تحقیقات ومطالعه مقالات، نشان می دهدکه در استریفکاسیون داخلی روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس، دمای متوسط مناسبo C 21 وزمان مناسب 4,5 روز با درجه استریفکاسیون 87,5 درصد بهترین مقادیر یوده واین چربی تولید شده در کاربردهای مختلف از جمله در پنیر سازی استفاده می شود

نویسندگان

سیدکریم شفقی اصل

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی

علیرضا پناهی

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی

نقی مالوفی

کارشناس آزمایشگاه های مهندسی شیمی دانشگاه محقق اردبیلی/ دانشکده فنی/ گروه مهندسی شیمی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • کوچک یزدی زهرا، عالم زاده ایران بررسی تغییر ویژگی های ...
  • حیدر زاده وهمکاران : کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی ...
  • شفقتی اصل سید کریم، محسن طلوعی : استفاده از میکرو ...
  • Akimoto, M, and etc., Lip ase-catalyzed inter esterification of soybean ...
  • Pederson, 1. S, and etc., Modification of margarine fats by ...
  • نمایش کامل مراجع