ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 512

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI24_336

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ماده اولیه مخلوطی از عنابهای کشت شده در باغهای استان خراسان رضوی انتخاب گردید و به روش حرارتی شربتی با درصد مواد جامد محلول (Brix (60 تهیه شد. در این تحقیق برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنستانتره عناب نظیر اسیدیته قابلتیتراسیون، قند کل، قند احیاء کننده، ساکاروز و pH با هدف ارزیابی خصوصیات این محصول به عنوان یک ماده غذایی مکمل در برخی ازمحصولات صنایع غذایی اندازه گیری گردید. مقدار اسیدیته کل قابل تیتراسیون محصول برحسب اسید عمده (اسید سیتریک) اندازه گیری شد و میزان آن 8,0 گرم در صد گرم نمونه بود. اندازه گیری قند به روش لین – اینون انجام شد و میزان قند کل برابر 4,38 %و میزان قنداحیاء کننده 8,22 %و میزان ساکاروز 82,14 %بود. اندازه گیری pH با استفاده از pH متر Metrohm مدل 691 انجام گردید و میزانpH برابر با 08,5 بود. آزمایشها در سه تکرار انجام گردید. این نتایج نشان میدهد که با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب، امکان کاربرد آن به عنوان مکمل غذایی در صنعت فرآوری و تولید مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی فراسودمند یا عملگرا وجود دارد.

نویسندگان

حجت غروی

گروه علوم و صنایع غذایی – واحد قوچان - دانشگاه آزاد اسلامی – قوچان – ایران

مهدی قیافه داوودی

بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی - مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی – سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی – مشهد – ایران

ریحانه احمدزاده قویدل

گروه علوم و صنایع غذایی – واحد قوچان - دانشگاه آزاد اسلامی – قوچان – ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • کمال غوث و سعید ملک زاده شفارودی، 1390، شناسنامه اکوتیپ ...
  • Gao, Q, H., Wu, P, T., Liu, J, R., Wu, ...
  • Li, J, W., Fan, L, P., Ding, S, D., Ding, ...
  • Valenzuela , N., Morales , J, J ., Infante , ...
  • نمایش کامل مراجع