مدیریت انرژی

سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,061

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNGC02_004

تاریخ نمایه سازی: 15 آذر 1386

چکیده مقاله:

نیاز انسان به انرژی از زمانی آغاز شد که او می خواست روند بقا خود را در طبیعت استحکام بخشیده و از انرژی موجود در طبیعت در جهت به قدرت رسیدن استفاده نماید. کشف انرژی های جدید از یک طرف و تبدیل انها به انرژی های قابل استفاده از طرف دیگر انسان ها در تکاپوی هرچه بیتر تبدیل انواع انرزی ها نمود. کشف چرخ دوار و استفاده از آن انسان را بیش از پیش قدرتمندتر کرده تا جائیکه توانست مسافت های طولانی را با استفاده ازچرخ دوار طی نماید. بطور خلاصه انسان ها در حال حاضر نیز دغدغه اصلی تامین انرژی جهت فعالیت های بی پایان خود را دارند. انرژی اتمی کشف کردند ولی تاکنون نتوانسته اند به طور کامل مهار کنند و تلاش انسان جهت پیدا کردن راههای مهار آن ادامه دارد و می توان با قاطعیت گفت که در اینده نزدیک از انرژی اتمی در تمام زمینه ها می توان استفاده نمود. ولی در حال حاضر و تا رسیدن به آن، انسان ها از سوخت های مختلف استفاده میکنند. مسئله حمل و نقل، تولید برق و الکتریسیته شاید بتوان گفت از مهمترین مصارف سوخت های مختلف است. بنابراین یکی از نیازهای اساسی زندگی، در اختیار داشتن ذخایر کافی از انواع انرژی است. به همین دلیل با افزایش جمعیت و رشد صنعت مخصوصا در چند سال اخیر، استفاده بیش از حد منابع تولید انرژی باعث کاهش ذخایر سوختی شده است در حال حاضر، دو منبع اصلی تولید انرژی، سوختهای فسیلی و شکافت هسته ای مورد توجه است. از آنجاییکه پیش بینی میشود، ذخیره نفت گاز طبیعی در اینده به اتمام برسد، پژوهشهای بسیاری در زمینه پیدا نمودن منابع انرژی قابل استفاده بطوریکه کمترین آسیب به محیط زیست وارد کند در جریان است زیرا استفاده بیش از اندازه سوختهای فسیلی مشکلات زیست محیطی فراوانی در دنیا ایجاد کرده است.

نویسندگان

عبدالحمید عبائیان

شرکت پژوه و فناوری پتروشیمی مرکز منطقه ویژه ماهشهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ایستگاه سوخت رسانی CNG مرکز تحقیقات خودرو، سوخت ومحیط زیست ...
  • گاز طبیعی تولید فرآوری انتقال الکساندر روژی ترجمه دکتر گیتی ...
  • کاربرد گاز طبیع: در خودرو ها سازمان بهینه سازی مصرف ...
  • طرح راهبردی گاز طبیعی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور ...
  • نمایش کامل مراجع