ارزیابی تنوع و استعدادهای کشاورزی شهرستان همدان به روش پاپاداکیس - Assess the diversity and talents of the city of Hamadan Agricultural wayPapadakys

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 360

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_0939

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله:

بخش کشاورزی در اکثر کشورهای توسعه یافته در ابتدا به عنوان بخش پیشرو قرار نگرفت اما پس از مدتی این کشور ها در صدد بازگشت از باورهای قبلی خود بر آمدند و محور توسعه بر بخش کشاورزی بنا نهادند. به عقیده کارشناسان وصاحبنظران ، کشاورزی بعنوان محورتوسعه اقتصادیایران که یک چهارم تولید ناخالص ملی ، یک سوم نیروی اشتغال وهمچنین تامین چهارپنجم نیاز غذائی کشوررا بعهده دارد . در این تحقیق ضمنمعرفی اجمالی روش پاپاداکیس داده های هواشناسی ایستگاه همدان و پردازش وبا استفاده از روش فوق مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته استمعیارهای این روش عبارتند از:سختی زمستان وگرمی تابستان ،طول فصل بدون یخبندان،تبخیر وتعرق پتانسیل،بیلان آبی وتوزیع فصلی آن.دستاوردها بیانگر آن است باتوجه به شرایط دمای زمستانی،ایستگاه دارای اعتدال کافی برای گندم زمستانه ولی برای جو مناسبت ندارد . با توجه بهشرایط تیپ تابستانه به قدر کافی گرم و طولانی برای کشت گندم می باشد. بر اساس داده های رژیم حرارتی و رطوبتی شهزستان همدان دارایاقلیم قاره ای بری و سرد و خشک است. موضوع این تحقیق اهمیت ویژه ای دارد زیرا مهم است که کدام یک از بخش ها به عنوان بخش محوریتوسعه اقتصادی قرار گیرد و انتخاب نیاز به بررسی دقیق دارد.

نویسندگان

کبری مختاری زاده

دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم در برنامه ریزی محیطی،دانشگاه پیام نور آران وبیدگل

اکبر شائمی

استادیار دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل

علی دارچینی

دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم در برنامه ریزی محیطی،دانشگاه پیام نور آران وبیدگل