استخراج و شناسایی اجزا شیمیایی موجود در اسانس Peucedanum Chenur

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 807

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_2565

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله:

با توجه به کاربرد روز افزون گیاهان دارویی و جایگزینی آن ها با داروهای سنتزی، اندازه گیری فعالیت بیوشیمیایی گیاهاناز اهمیت خاصی بر خوردار است. شناسایی ترکیب درصدهای موجود در اسانس و عصاره گیاهان، هم چنین خواص وویژگی های آن ها نیز به منظور کاربرد صحیح در صنایع مختلف اهمیت ویژه ای دارد. در این پژوهش اجزای تشکیل دهنده و فرار حاصله از اندام های هوایی گیاه peucedanum chenur که از گیاهان منطقه کردستان ایران از خانواده چتریان و متعلق به تیره آپیاسا و از جنس peucedanum می باشد، جمع آوری گردید ه و به وسیله روش کلونجر به مدت پنج ساعت اسانسگیری شد. پس از جداسازی اسانس گیاه، به وسیله دستگاه (GC-MS)، مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع 26 ترکیب در اسانس این گیاه شناسایی شد. ترکیبات عمده اسانس عبارتند از: آلفا- پینن ، کامفن، سابینن ،بتا - پینن، آلفا- فلاندرن ، بنزن - 1- متیل-2-1- (1- متیل اتیل)، لیمونن ،آلفا- کامفولن آلدهید، p- منتا- 1و 5و 8 تری ان ، پینوکارون ، ( -)- بورنیل استات،پایپریتن

نویسندگان

شیرین احمدی طباطبایی

دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی آلی ، دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • مومنی ت.، شاهرخی ن .، اسانس های گیاهی و اثرات ...
  • شریعت، صمصام _ عصاره گیری و استخراج مواد موثره گیاهان ...
  • A.B.Khalil, F.D.Basem and H.A.Ghamdi, (20 05)"Antifungal Activity Of Medicinal Plants ...
  • M. Rothschild, In Phytochemical Ecology, ed. J.B.Harborne, 1-12, Academic Press, ...
  • نمایش کامل مراجع