سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: همایش ملی رهیافت های علمی در صنعت طلای سبز، پسته
کد COI مقاله: NCSAPI01_108
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۳۱ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله اثر غوطه وری در کلرو کلسیم و دما در بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه رقم عباسعلی
علیرضا فلاحتی نژاد - دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانچکیده مقاله:
پسته تازه در طول دوره نگهداری تغییرات مشخصی از لحاظ فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و رنگ متحمل می شود و عمر پس از برداشت کوتاهی دارد. جهت افزایش عمر قفسه ای این خشکبار آزمایشی بر روی یکی از ارقام تجاری مهم پسته منطقه دامغان به نام عباسعلی انجام شد. نمونه های مورد نظر از این رقم از درختان پسته بیست ساله موجود در ایستگاه تحقیقات پسته دامغان واقع در شهرستان دامغان تهیه گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار انجام خواهد شد. فاکتور اول در این تحقیق دما بود که در دو سطح 1- دمای آزمایشگاه 16±2 درجه سانتی گراد 2- دمای سردخانه3±0/5 درجه سانتی گراد ، و فاکتور دوم تیمار غوطه وری در کلرور کلسیم بود که تیمار ها در 3 سطح شامل تیمار های1- شاهد بدون غوطه وری 2- غوطه وری در کلرور کلسیم10 درصد 3- غوطه وری در کلرور کلسیم20 درصد. در مرحله اول بعد از انتقال نمونه ها به آزمایشگاه ، نمونه های پسته سالم و یکنواخت از پسته های صدمه دیده و نارس به منظور اعمال تیمار ها جدا شد و به6 گروه 24 تایی تقسیم شد. در هر واحد آزمایشی300 گرم پسته قرار گرفت ونمونه ها پس از توزین و بسته بندی از هر نوع تیمار در دو دمای آزمایشگاه و سردخانه قرار گرفتند. اندازگیری صفات مورد نظر در دو مرحله در فاصله 20 و 40 روز بعد از انبارداری در طول مدت زمان نگه داری میوه ها انجام شد. در پایان هر مرحله از دو مرحله مذکور ، صفات کیفی و کمی همچون کاهش وزن درصد رطوبت ، میزان چربی، میزان پروتئین، میزان اسیدیته و عدد پراکسید پسته اندازگیری شد. نتایج مشخص ساخت از غلظت20 درصد کلسیم اثر معنی داری در افزایش عدد اسیدی نمونه های پسته در مقایسه با شاهد و تیمار با 10 درصد کلسیم داشته است. دو تیمار شاهد بدون استفاده ازکلسیم و تیمار10 درصد کلسیم اختلاف معنی داری در افزایش عدد اسیدی نداشته اند. استفاده از غلظت20%کلسیم باعث افزایش 44%و27%به ترتیب در تیمار10%کلسیم و شاهد شده است. بین تیمار شاهد بدون استفاده از کلسیم و تیمارهای کلسیم 10%و 20% از نظر تشکیل پر اکسید در نمونه های پسته اختلاف معنی داری وجود نداشت نتایج آزمون دانکن در موردر اثر غلظت کلسیم بکار رفته بر روی درصد پروتئین میوه پسته نشان می دهد که تیمار20%کلسیم اختلاف معنی داری با شاهد و10%کلسیم داشته و به ترتیب حدود 7%و9%پروتئین بیشتر نشان می دهد. نتایج مقایسه میانگین اثر غلظت های مختلف کلسیم بر روی درصد رطوبت نشان دادکه نمونه های تحت تیمار کلسیم 20%کمترین درصد رطوبت را در مقایسه با شاهد و کلسیم 10% داشته و اختلاف معنی داری دارد. بعنوان نتیجه گیری نهایی مشخص گردید غوطه وری پسته های تازه در کلسیم می تواند عمر انبارمانی آن را افزایش دهدکلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCSAPI01-NCSAPI01_108.html
کد COI مقاله: NCSAPI01_108
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فلاحتی نژاد, علیرضا، ۱۳۹۴، اثر غوطه وری در کلرو کلسیم و دما در بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه رقم عباسعلی، همایش ملی رهیافت های علمی در صنعت طلای سبز، پسته، دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، https://www.civilica.com/Paper-NCSAPI01-NCSAPI01_108.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (فلاحتی نژاد, علیرضا، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (فلاحتی نژاد، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > پسته اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی شهر گنبد کاووس (استان گلستان) و منطقه لاکان شهر رشت (استان گیلان)
- بررسی عوامل موثر بر ارتقاء کارآفرینی در اعضاء شرکت های تعاونی روستایی (مطالعه موردی: قلعه نو)
- مقایسه اثرات ضد کوکسیدیایی عصاره گیاه درمنه سیبری و کمپلکس گیاهی apacox و داروی لازالوسید در آلودگی تجربی جوجه های گوشتی به کوکسیدیوزیس
- بررسی تاثیر روش های خا کورزی و آبیاری بر عملکرد گندم در منطقه فریمان
- تأثیر NAA و IBA، بستر کاشت وزمان قلمه گیری بر تعداد کل وطول ریشه قلمه خشبی پایه Penta
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.