لزوم انجام مهندسی مجدد فرآیندهای بندری (BPR) به منظور گسترش ایمنی در بنادر

سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,025

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCSP04_013

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1387

چکیده مقاله:

روند روبه رشد حمل و نقل دریایی و استفاده از چارچوبهای مختلف درحمل و نقل، تخلیه و بارگیری و انبارداری کالا نشان دهنده این مطلب است که روشهای کهن و سنتی جوابگوی مدیریت و کنترل حجم بالا و متنوع فعالیتهای بندری و دریایی فعلی نبوده و اعمال تغییرات بنیادین در صنعت حمل و نقل دریایی و بنادر را اجتناب ناپذیر می نماید. ایمنی یکی از اصلی ترین پایه های عملیات بندری است، چرا که ضمن حفظ سلامت و صحت کالا و تجهیزات و جلب رضایت مشتریان، سبب ایجاد اعتماد نیروی کار به عنوان سرمایه های اصلی این کسب و کار و بنیان نهادن محیطی امن در برقراری آرامش روانی در پرسنل می شود. فعالیت های بندری دارای ماهیتی است، که کوچکترین سهل انگاری در اجرای صحیح عملیات و عدم آمادگی، سبب ایجاد خسارات مادی و معنوی فراوانی به طرفهای ذینفع می شود که بسیاری از آنها جبران ناپذیر است. اگرچه عوامل بسیاری مانند عدم آمادگی اپراتور بندری، عدم آمادگی خن کار و جرثقیل کشتی ،(Ship Crane)، شرایط جوی و محیطی (نظیر دما، رطوبت، مه و ...) خطاهای انسانی و ... در وقوع حوادث و رخ دادها در بنادر نقش دارند؛ لکن هرگز نمی توان مسئولیت کارگزاران بندری را در پیشبینی و مدیریت شرایط بحرانی نادیده گرفت. بازبینی در شیوه انجام عملیات از مهمترین اقداماتی است که می تواند درصد آمادگی متصدیان امر را بالا برده و آنها در مقابله با شرایط اضطراری تجهیز سازد. مهندسی مجدد فرآیند ها (Business Process Reengineering) مفهومی اساسی در کمک به بازنگری و باز طراحی فرآیندهای کاری و تطبیق آنها با شرایط محیطی است. در این مقاله سعی شده تا با معرفی کوتاهی از این ابزار تخصصی/ مدیریتی نمونه ایی از اجرای موفق آن در بازنگری فرآیند عملیات تخلیه از کشتی در بنادر کشور ارائه گردد.

کلیدواژه ها:

ایمنی در بنادر ، مهندسی مجدد فرآیند ، Coordinator ، باز طراحی مجدد فرآیند ، مدیریت تغییر فرآیند کسب و کا ر ، نقشه فرآیند ها ، عملیات تخلیه از کشتی ، فن آوری اطلاعات (IT)

نویسندگان

پویا فیروزی

کارشناس بهبود روشها شرکت خدمات دریایی و بندری کاوه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • همر، مایکل(1375) «طرحی نو در مدیریت: مهندسی دوباره شرکتها، منشور ...
  • Consulting approaches to process improvement Guidelines for consultant selection -Kai ...
  • Business Process Reen gineering Assessment Gu i de-GAO(Gen eral Accounting ...
  • _ Davenport, Thomas (1993), Process Innovation: Ree ngineering work through ...
  • Hammer, Michael (1990), Ree ngineering Work: Don?t automate, obliterate, Harvard ...
  • Business Process Reen gineering, The Creation and I m plementation ...
  • Business Process Redesign: An Overview- 1 998, Yogesh Malhotra, Ph.D., ...
  • W W W .training- _ anagem ent.info/ BPR.htm ...
  • نمایش کامل مراجع