ارزیابی توانمندی های روانی و مدیریتی مربیان در پرورش استعداد ها

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,191

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_017

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

میلیون ها مربی آرزو دارند که ورزشکارانشان تبدیل به بهترین ورزشکاران جهان شوند) 1(. زمانی این آرزومحقق می گردد که مربیان خود را به توانمندی های گوناگون از جمله فیزیولوژی ورزش، بیومکانیک، روانشناسی، مدیریت و... مجهز سازند) 2(. با وجود تاثیر حوزه های یاد شده در بحث استعدادیابی، حوزه روان شناسی ورزش و مدیریت ورزش از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشند چرا که این دو حوزه زمینه استفاده و عملیاتیکردن دانش سایر علوم ورشی را در فرایند استعداد یابی و پرورش استعداد ها فراهم می آورند.در حوزه توانمندی های روانی، هوش هیجانی که توانایی کنترل عواطف خود و دیگران، تمایز گذاشتن بین پیامدهای مثبت و منفیعواطف و بهره گیری از اطلاعات عاطفی برای راهنمایی فرایند تفکر و اقدامات شخصی را محقق می سازد به عنوان اولین عامل در موفقیت مربیان شناخته شده است) 3(. این اهمیت تا حدی است که 80 درصد از موفقیت رهبران را به واسطه هوش هیجانی دانسته اند ) 3(. مربیان نیز نقش رهبر و مدیریت ورزشکاران را بر عهدهدارند ) 5(.از طرف دیگر عملکرد مربیان در برابر مشکلات به عنوان عاملی موثر در زمینه موفقیت مربیان مورد تائید قرارگرفته است. ببنابراین پژوهش حاضر با هدف شناسایی این دو مولفه روانی )هوش هیجانی( و مدیریتی )عملکرد مربیان در برابر مشکلات( به عنوان دو مولفه اساسی مورد نیاز مربیان و بررسی ارتباط آنها با یکدیگر اجرا گردید

کلیدواژه ها:

نویسندگان

اسماعیل شریفیان

استادیاردانشگاه شهید باهنر کرمان،

کوروش قهرمان تبریزی

استادیاردانشگاه شهید باهنر کرمان،

محمدعلی زبردست

دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ذوالاکتاف، وحید، فخرپور، رقیه، صفوی همامی، شیلا(1384). روایی سنجی آزمون ...
  • رمضانی نژاد رحیم، حسینی کشتان میثاق، احسانی محمد(1389). رابطه سبک ...
  • Oberstein S (10 .(2009 _ _ _ development. ...
  • نمایش کامل مراجع