بررسی روش های کاهش نقاط جوش و نا یکنواختی سطح پارچه های بافته شده از نخلهای اینتر مینگل

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,923

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCTC03_033

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1390

چکیده مقاله:

امروزه با رشد صنایع کوچک در بخش نساجی تعداد زیادی کارگاه بافندگی با سرمایه کم تاسیس شده و با توجه به هزینه هایی که اهارزنی و اهارزدایی نخ تار در پروسه بافندگی دارد استفاده از نخهای فیلامنت بعنوان نخ تار افزایش یافته است نخ جوشی اینتر مینگل پلی استر بیشترین مصرف را در این زمینه دارد استفاده از نخ اینتر مینگل هرچند دارای مزایایی مثل افزایش راندمان تولید است یکی از معایب آن ظاهر شدن نقاط جوش و نایکنواختی سطح پارچه بعد از بافت می باشد این نایکنواختی در پارچه هایی با بافت تافته و تراکم پایین پودی بیشتر است دراین تحقیق شرایط بهینه مرسریزاسیون جهت تکمیل شیمیاییا ین نوع منسوجات بررسی شده است در مرسریزاسیون به دلیل صابونی شدن پلی استر در مجاورت محلول سود، تعدادی از نقاط جوشی سطح پارچه کاسته و نایکنواختی سطح پارچه بهبود می یابد. دراین تحقیق پارچه ای با تارجوشی پلی استر با نمره 150den و تراکم 34 تار در هر سانتی متر و پود پنبه پلی استر با نمره 30Ne و تراکم 20 پود در هر سانتی متر تهیه گردید مرسریزاسیون بوسیله ماشین غلطکی و با تغییر پارامترهای غلظت و دما برروی پارچه مورد ازمایش انجام شد و مشخص گردید چنانچه دراین عملیات سرعت حرکت پارچه 18 متر در دقیقه و غلظت 25 درجه بومه و دما 60 درجه سانتی گراد باشد تعداد نقاط جوش روی سطح پارچه نسبت به حالات دیگر بیشترین کاهش را دارد.

نویسندگان

محمد مهدی مجبدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،دانشکده نساجی

مهدی دشتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،دانشکده نساجی

عباسعلی غنی زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

راضیه هاشمی زاده شورجه

آموزش پرورش یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :