سال انتشار: ۱۳۹۲
کد COI مقاله: NCTOCE01_072
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۸۶.۷۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله آزمون غیرخطی سریهای زمانی هیدرولوژیکی با استفاده از نرم افزار Eviews (مطالعه موردی تراز آب زیرزمینی دشت مهاباد)
زینال جعفری - دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی-آبشناسی دانشگاه آزاد مراغهمرتضی غفاری - دانشیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد مراغه
محمدعلی داره - استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد مراغه
کیوان خلیلی - استادیار گروه مهندسی آب، دانشگاه ارومیه
چکیده مقاله:
در بسیاری از مدلهای برازشی بر روی سریهای سطح آب زیرزمینی از مدلهای خطی استفاده میشود در حالی که معمولا فرآیند حاکم برتغیرات تراز آب سفرههای زیرزمینی بیشتر ماهیت غیرخطی دارد. برای پیشبینی نوسانات سطح آب زیرزمینی به علت پیچیده بودن ماهیت آن وعدم قطعیت در مولفههای مربوطه نیاز به مدلهای پیچیدهای میباشد با این وجود نوع رفتار غیرخطی حاکم بر فرآیند سیستم آبهای زیرزمینی و شدت آن در مقیاسهای زمانی مختلف مشخص نیست. هدف از این تحقیق بررسی میزان غیرخطی بودن نوسانات تراز آب زیرزمینی دشت مهاباد بوده که بدین منظور از دادههای ماهانه سطح آب زیرزمینی سه پیزومتر واقع در گردگروی، گوگتپه و حاجیخوش استفاده شده است که فرآیند تغییرات تراز آب با استفاده از آزمون غیرخطیBDS در مقیاس زمانی ماهانه مورد برسی قرار گرفته است. ابتدا ایستایی سریها با استفاده از آزمونهایKPSS و ADF مورد بررسی قرار گرفته سپس آزمونBDS بر روی سریهای باقیمانده جریان صورت گرفت. نتایج آزمون نشان داد سریهای زمانی ماهانه تراز آب دشت مهاباد دارای رفتار غیرخطی میباشد که برای مدلسازی به دلیل ماهیت غیرخطی بایستی از مدلهای غیرخطی استفاده کرد. همچنین نرم افزار Eview برای آزمون غیر خطی بودن سریهای زمانی سطح آب زیرزمینی میتواند کاربرد موثری داشته باشد.کلیدواژهها:
تراز آب زیرزمینی، آزمونهای ایستایی، آزمون غیرخطیBDS/ سری زمانی، نرم افزار Eviewsکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCTOCE01-NCTOCE01_072.html
کد COI مقاله: NCTOCE01_072
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری, زینال؛ مرتضی غفاری؛ محمدعلی داره و کیوان خلیلی، ۱۳۹۲، آزمون غیرخطی سریهای زمانی هیدرولوژیکی با استفاده از نرم افزار Eviews (مطالعه موردی تراز آب زیرزمینی دشت مهاباد)، کنفرانس ملی تکنیکهای نوین محاسباتی و بهینه سازی در مهندسی عمران، سقز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، https://www.civilica.com/Paper-NCTOCE01-NCTOCE01_072.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (جعفری, زینال؛ مرتضی غفاری؛ محمدعلی داره و کیوان خلیلی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (جعفری؛ غفاری؛ داره و خلیلی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر کاربرد امواج مافوق صوت (التراسونیک) در فرآیندهای نوین تولید
- رسم نمودار فازی توسط معادله حالت پنگ رابینسون و پتل تجا
- بررسی رابطه بین افشای اجباری اطلاعات و کنترل های داخلی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- محاسبه حداقل جریان زیست محیطی رودخانه دز با استفاده از روش هیدرولیکی محیط تر شده
- کاربرد تئوری رفع اختلاف Kalai-Smorodinsky در مدیریت تخلیه بار آلودگی رودخانه با رویکرد فازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- لزوم ساماندهی شبکه سنجش هیدروکلیماتولوژی طرحهای برقابی و ارائه راهکار اجرائی
- مقایسه روشهای نوین تجزیه و تحلیل گازهای جذب شده در روغن ترانسفورماتورهای قدرت با روشهای مرسوم
- هزینه کیفیت در پروژه ساخت ژنراتورهای آبی
- The Turkish Catastrophe Insurance Pool
- حل دو بعدی معادلات آب کم عمق بر روی شبکه نامنظم مثلثی با استفاده از روش احجام محدود
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.