سال انتشار: ۱۳۹۲
نوع ارائه: پوستر
کد COI مقاله: NCUD04_319
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۰۰۲.۰۷ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله چراغ، قلم موی طراحی شب(فناوریهای نوین در نورپردازی)
مسعود وحدت طلب - استاد یار دانشکده ی معماری وشهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریزمهرداد نسودی رضایی - دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه هنر اسلامی تبریز
چکیده مقاله:
از جمله مهمترین عوامل تاثیرگذار بر زیبایی و سرزندگی شهر در شب، توجه به نحوه نورپردازی خصوصا جنبه های هنری و تاثیراتش بر مخاطبین می باشد.امروزه در کشورمان کمتر شاهد توجه طراحان، به این کیفیت ها در نورپردازی می باشیم. در این مقاله با تشبیه استعاری چراغ به قلم مو،سعی شده است به اهمیت کیفیت های زیبایی شناسانه در مورد نورپردازی توجه ویژه ای صورت بگیرد. در راستای این پژوهش در کنار رهیافت های هنری به جمع آوری و معرفی فناوریهای نوین و رویکردهای معاصر در نورپردازی پرداخته شد، و میزان جذابیت هر یک از این فناوریها،توسط مردم سنجیده شد. یافته های پژوهش حاکی از آن است که نورپردازی متعامل، برای اکثر مردم دارای جذابیت بیشتری می باشدکلیدواژهها:
زیبایی، فناوریهای نوین، نورپردازی، تعامل، انسان، محیط، سرزندگیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCUD04-NCUD04_319.html
کد COI مقاله: NCUD04_319
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وحدت طلب, مسعود و مهرداد نسودی رضایی، ۱۳۹۲، چراغ، قلم موی طراحی شب(فناوریهای نوین در نورپردازی)، اولین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی عمران شهری، سنندج، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، https://www.civilica.com/Paper-NCUD04-NCUD04_319.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (وحدت طلب, مسعود و مهرداد نسودی رضایی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (وحدت طلب و نسودی رضایی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سختی و مقاومت دیوار برشی فولادی سوراخ شده
- آسیب شناسی اتصالات ساختمان اسکلت بتنی موجود و ارائه راهکار مقاوم سازی با الیاف پلیمری CFRP
- مدیریت ساخت و سازنوین در کشورهای در حال توسعه
- جلو گیری از جدا شدن ورق های Frp Avoid cutting sheets Frp
- بررسی امکان استفاده از آنالیز تصویری به منظور پیش بینی برجای توزیع دانه بندی جریان مواد در کارخانه های شن و ماسه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.