ایجاد شرکت مغز افزاری در خوشه قطعات خودروی سمنان مطالعه موردی: تولید بدون کارخانه لوازم خانگی فلزی با بهره گیری از ظرفیت خالی خوشه

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,133

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCVCC01_024

تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391

چکیده مقاله:

در دنیای پرشتاب امروزی در کسب و کار تنها آنهایی موفق خواهند بود که ایده های نوآورانه را به هنگام کاربردی نموده و از شیوه های نوین بهره ورانه استفاده کنند. جلوه های جدید و خلاقانه در صنعت خودرو در بین دیگر صنایع شاید بیشتر از همه به چشم میاید. صنعت قطعات خودرو به عنوان پشاوانه اصلی این صنعت نیز نیازمند تحولات نوین با بهره وری بالا میباشد. در این مقاله با بررسی زنجیره ارزش در صنعت قطعات خودرو و توجه به نقاط فشار از طرحهای نوین بطور چالاک و منعطف با ایجاد شرکتهای مغزافزاری به منظور استفاده حداکثری و بهره ور از ظرفیتهای خالی صنایع موجود بهره گرفته ایم. مقدمه یکی از روشهایی که بنا بر مطالعات انجام شده در اکثر کشورهای دنیا تجربه موفقی در افزایش توان رقابتی شرکتهای کوچک و متوسط از خود برجای گذاشته، خوشه سازی این شرکتها بوده است. حدود دو دهه است که توسعه صنعتی مبتنی بر خوشه ها، بعنوان یک استراتژی نوین مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگذاران در کشورهای صنعتی و در حال توسعه می باشد. بهطور کلی، خوشه صنعتی عبارت است از مجموعهای همگن از صنایع که در مناطق جغرافیایی بهسبب وجود مزیتهای خاص و یا سرمایههای قوامیافته اجتماعی چون فن و مهارت، با اهداف اقتصادی شکل گرفته و همکاری توأم با رقابت با یکدیگردارند. 1 پس از مطالعه شناختی خوشه قطعات خودروی سمنان و تحلیل نقاط فشار خوشه، یکی از برنامه های عمل پیشنهادی عامل توسعه، ایجاد شرکت مغزافزاری برای بهره گیری از ظرفیتهای خالی خوشه بوده که به تشریح این مدل پیشنهادی پرداخته شده است.

نویسندگان

محمد اسکندری

دفتر توسعه خوشه قطعات خودروی سمنان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - اشمیتز هوبرت و ندوی خالد (1381)، خوشه های صنعتی ...
  • - اسکندری محمد(1389) مطالعه شناختی خوشه قطعات خودروی سمنان، شرکت ...
  • منصوری عیسی (1385) آشنایی با خوشه های صنعتی، سازمان صنایع ...
  • منصوری، عیسی (1384) راهنمای توسعه خوشه صنعتی، وزارت صنایع و ...
  • نمایش کامل مراجع