مقایسه روش متداول و روشهای سریع کمپوست سازی مواد زائد شهری با استفاده از شاخص دینامیک میکروبی و فعالیت آنزیمی به جای روشهای سنتی تعیین میزان رسیدگی کود

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,028

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCWM06_155

تاریخ نمایه سازی: 22 خرداد 1391

چکیده مقاله:

دراین مطالعه به بررسی آزمایشگاهی دینامیک میکروبی و فعالیت آنزیمی به منظور بررسی میزان تجزیه مواد آلی درطول انجام فرایند کمپوست سازی سریع و متداول مواد زائد شهری پرداخته شده است پارامترهای مختلف مثل سرعت هوادهی افزودن مواد شیمیایی مثل گلوکز g و اسید استیک AA و کاربرد بیومس میکروبی M به منظور تسریع درتجزیه مواد زائد شهری مورد مطالعه قرارگرفت نتایج نشان داد که تجزیه مواد آلی با سرعت بالایی درطول 9 تا 12 روز درفرایند کمپوستینگ سریع کنترل شده نسبت C/N را به کمتر از 15 رسانده است که این نسبت تاکنون بهعنوان یکی از شاخصهای رسیدگی کود تلقی می شد درصورتی که درفرایند کمپوستینگ معمولی در مدت زمان 20 روز نسبت C/N به زیر20 رسیده است. تولید انزیم های انتخاب شده آمیلاز پروتئاز فسفاتاز سلولاز نشانگر سرعت تجزیه ویژه مواد آلی ناپایدار موجود درمواد زائد شهری می باشد.

نویسندگان

فاطمه نجات زاده باراندوزی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی خوی

فتح الله غلامی بروجنی

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Diaz, M., Madejon, E., Lopez, F., Lope, R., Cabrera, F, ...
  • Goal, S. Dhull, S.K., Kapoor, K.K., 20 05. Chemical and ...
  • Keener, H.M., Elwell, D.L., Ekinci, K., , Hoitink, H.A.J., 2001. ...
  • Margesin, R., Cimadom, J., Schinner, F., 2006. Biological activity during ...
  • 0] Vining, M.A., 20 02. Bench-scale compost reactors system and ...
  • نمایش کامل مراجع