بررسی نسبت حجمی بحرانی در زمان جداسازی دیسپرشنهای تولوئن در آب در یک مخزن مجهز به همزن

سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,433

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NICEC10_518

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1385

چکیده مقاله:

جداسازی دیسپرژنهای مایع – مایع مساله ای است که در بسیاری از مکانهای صنعتی با آن رو به رو هستیم. بررسی زمان جداسازی دیسپرژنهای مایع – مایع یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب میکسرستلر مناسب به منظور عملکرد بهینه می باشد که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ طراحی حائز اهمیت می باشد. در این تحقیق به منظور بررسی اثر نسبت حجمی فاز پراکنده به پیوسته در دورهای مختلف همزن آزمایشات متعددی انجام شد. در این آزمایشات از سیستم شیمیایی استاندارد تولوئن/ آب استفاده شده است. نتایج به دست آمده از آزمایشات نشان می دهد که: -در هر دور معین، تا یک نسبت حجمی مشخص، زمان جداسازی افزایش یافته و پس از آن کاهش می یابد و در نهایت دوباره به علت رسیدن به نقطه خاصی که در آن پدیده وارونگی فازی اتفاق می افتد [1] روند زمان جداسازی تغییر می کند و همانند حالت شروع با افزایش نسبت حجمی زمان جداسازی نیز افزایش می یابد. - در یک نسبت حجمی ثابت با افزایش دور همزن، زمان جداسازی افزایش می یابد.

کلیدواژه ها:

زمان جداسازی Separation Time ، دیسپرشن Dispersion ، مخزن مجهز به همزن Agitated Tank ، نسبت حجمی بحرانی Critical Volumetric Ratio

نویسندگان

حسین ابوالقاسمی

استاد راهنما از دانشگاه تهران، دانشکده فنی، دانشکده مهندسی شیمی

معصومه حاجی کریمیان

دانشجو، دانشگاه تهران، دانشکده فنی ، دانشکده مهندسی شیمی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :