کمپلکس سنگ صیاد، مجموعه ای متشکل از سنگ های آتشفشانی و آذرآواری واقع در بخش میانی نوار دهج ساردوئیه- جنوب شرق استان کرمان

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,006

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PNUGEO06_016

تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1391

چکیده مقاله:

منطقه مورد مطالعه، قسمتی از مجموعه آتشفشانی و آتشفشانی - رسوبی چین خورده سنگ صیاد می باشدد، کده در وندور شدرقی استان کرمان و نوار دهج ساردوئیه واقع شده است. این منطقه شامل گدازه، توده نفوذی، مواد آذرآواری، موادآتشفشانی - رسوبیوآهک می باشد. گدازه ها شامل بازالت وبازالتیک آندزیت می باشند. بلورهای پلاژیوکلازموودود در بازالدت هدا ، منطقده بنددی نداشته و بافت های غربالی یا ناتعادلی ویا تبلور مجدد و هم رشدی ناشی ازاختلاط ، درآنها دیدده نمدی شدود . امدا پلاژیوکلازهدای مووود در بازالتیک آندزیت دارای بافت ناتعادلی، غربالی و حاشیه خورده شده مدی باشدند، کده نشدان دهندده اخدتلاط ماگمدایی و تحولات ماگمای اولیه است. مواد آذرآواری شامل توف ووش خورده، برش آتشفشانی و ایگنیمبریت می باشد و موادآتشفشانی - رسوبی منطقه متشکل از کنگلومرا، ماسه سنگ و سیلتستون آتشفشانی هستند. فقدان کانی آبدار در گددازه هدای منطقده مدی تواندد حاکی از بالا بودن دما در هنگام تبلور این سنگها) 1101 دروه(،یا پائین بودن مقدارNa2O در ماگمای سازنده آنها باشد.

کلیدواژه ها:

نوار دهج ساردوئیه ، سنگ های ولکانیکی و آذرآواری ، بازالتیک آندزیت ، کانی های آبدار

نویسندگان

مهدیه محمدی

دانشگاه پیام نور کرمان، گروه زمین شنا

حمید احمدی پور

دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :