تعیین نواحی امید بخش معدنی با استفاده از دورسنجی مطالعه موردی انار

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 740

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PNUGEO06_186

تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1391

چکیده مقاله:

منطقه انار در بخش جنوبی شهرستان انار در شمال غرب استان کرمان قرار دارد. سنگهای آتش فشانی ائوسن اصلی ترین واحد زمین شناسی منطقه را تشکیل می دهند. هدف از این تحقیق، تعیین نواحی امید بخش با استفاده از فناور ی سنجش از دور بهعنوان پایه اطلاعات اکتشافی است. بدین جهت تفکیک واحدهای سنگی و رسوبات با بهره گیری از داده های سنجنده ETM لندست صورت گرفت. روش های مختلفی برای تهیه نقشه های موضوعی مورد نیاز مانند ایجاد تصاویر رنگی با تلفیق باندهای مختلف، تصاویر نسبتی و روش های تحلیل مولفه های اصلیPCA) مورد استفده قرار گرفت. در نهایت با تلفیق و مقایسه نتایج، نواحی حاوی کانسارهای پلاسر آهن دار و سنگ منشا آنها برای بررسی های صحرایی پیشنهاد گردید

نویسندگان

سمیرا بختیاری

دانشگاه باهنر کرمان، گروه زمین شناسی

حجت ا... رنجبر

دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • نجف زاده، ع. ر. 1386. پترولوژی، ژئوشیمی و زمین شناسی ...
  • Hassan Zadeh, J., (1993), Metallogic and Tectono Magmatic event in ...
  • نمایش کامل مراجع