بررسی خاکهای فرسایش یافته و عوامل بوجود آمدن آنها دربخشی ازحوزه مرکزی شهرستان فسا

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 556

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCASFT02_139

تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1391

چکیده مقاله:

فرسایش خاک خطری جدی برای خاکهای زراعی و تولید محصولات کشاورزی و بالطبع رفاه انسان و حتی حیات او به شمار می آید درمناطقی که فرسایش خاک کنترل نمی شود خاک ها به تدریج حاصلخیزی خودر ا از دست داده و باعث فقیر و متروک شدن مزارع می گردد هدف ازاین تحقیق بررسی خاکهای فرسایش یافته و عوامل بوجود آمدن آنها دربخشی از حوزه مرکزی شهرستان فسا می باشد شهرستان فسا با وسعتی حدود 4302/8 کیلومترمربع درطول جغرافیایی 53.38 و عرض جغرافیایی 28.56 واقع گردیده و 1382 ازسطح دریا ارتفاع دارد با استفاده ازنقشه های موجود و پیمایش صحرایی محدوده روستاهای صحرارود دستجه و شستکان که دارای بیشترین فرسایش تشدیدی بودند انتخاب گردید و فرسایش غالب آنها که شامل فرسایش شیاری و خندقی بودند شناسایی و عوامل بوجود آمدن آنها مورد بررسی قرارگرفت ازعوامل عمده فرسایش درمنطقه مورد مطالعه تغییر کاربری اراضی عدم توجه بهره برداران به مدیریت صحیح زراعی و کوتاهی مسئولین درحفاظت از خاک منطقه را میتوان نام برد.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • قدوسی، ج. 1382. مدل سازی مورفولوژی فرسایش خندقی و پهنه ...
  • Junjie W, 2008. Land use changes: Economic, Social, and Environment ...
  • Lubowsky, R.N.Vesterby, M., Buchotz, S., Baez, A., and Roberts M.J.2006. ...
  • نمایش کامل مراجع