کاربرد آنزیم های پکتولیتیک میکروبی(بیو آنزیم) در صنایع غذایی

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 7,999

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCFBIO01_007

تاریخ نمایه سازی: 26 تیر 1390

چکیده مقاله:

میکروارگانیسم ه ا جهت تولید بسیاری از فر آورده ها به کار می روند که از جمله آنها آنزیم های میکروبی می باشد. آنزیم های پکتولیتیک م یکروبی که از مهمتر ین آنز یم ه ای مورد استفاده در صنا یع غذ ایی بویژه صنعت آبم یوه م ی باشند، به طور وس یعی در طب یعت توسط باکتر یها، قارچها و مخمرها تول ید م ی شوند . از جمله م یکروارگانیسم ه ایی که توانا یی تو لید ای ن آنز یم ها را دارند م ی توان به گونه ها ی باس یلوس، گونه ها ی سودوموناس ، اکت ینومیست ه ا، آسپرژ یلوس و گونه ه ای پن ی س یلیوم اشاره کرد. آنزیم ه ای قارچ ی پکتولیتیک حتی در آب میوه های کاملاً اسیدی هم فعال باقی می مانند. ای ن دسته از آنز یم ها که %25 از کل فروش آنز یمی جهان را شامل م ی شوند، باندهای موجود در سوبستراهای پکت یک را ه یدرولیز م ی کنند بنابر این با اضافه کردن ا ین آنز یم ها قبل از فرا یند پرس کردن، م ی توان از اثرات منف ی حضور پکت ین در حصول بهره ور ی به ینه آبم یوه و شفاف ساز ی جلوگ یری کرد . به طور کل ی این آنز یم ها کاربرد همه جانبه ای در صن ایع استخراج آبم یوه و شفاف ساز ی، صمغ گیری از ف یبرهای گ یاهی، استخراج روغن ها ی گ یاهی، تخم یر چ ای و قهوه و تول ید نوش یدنی ها ی الکل ی دارند . این تحقیق مروری بر تولید بیوتکنولوژیک آنزیم های پکتولیتیک و کاربردهای صنعتی آن می باشد

نویسندگان

سیدسهیل امیری عقدایی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

راحیل رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

مرتضی خمیری

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • فاطمی حسن، 1384، شیمی مواد غذایی، شرکت سهامی انتشار. ...
  • شفقی اصل. س، ک.. ن، مالوفی و ع، پناهی، 1385، ...
  • شفقی اصل. س، ک، و ن، مالوفی1385، بررسی دما در ...
  • فلاحی، م. 1374 _ تکنولوژی تولید آب سیب. ...
  • D.R. Kashyap a, P.K. Vohra a, S. Chopra a, R. ...
  • نمایش کامل مراجع