بررسی تاثیر کاربرد آب مغناطیسی بر کمیت و کیفیت گیاه دارویی (گل محمدی)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,115

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCMPNI01_033

تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1393

چکیده مقاله:

فناوری آب مغناطیسی موضوعی است که در سالهای اخیر توجه کارشناسیان بخش آب و کشاورزی را به خود جلب نموده است. از مزیت های مهم کاربرد آب مغناطیسی در کشاورزی، اصلاح خاک با کمترین میزان استفاده از مواد شیمیایی و اسیدی می باشد. در اینمقاله به بررسی اکربرد آب مغناطیسی در رشد و خصوصیات گل دهی گل محمدی پرداخته شده است. گیاه گل محمدی از سالیان دراز به علت خواص متعددی که د ارد، محبوب همگان بوده است. این گیاه دارای ارقام بسیار متنوعی در کشور می باشد. گل محمدی علاوه بر اینکه از نوع گل های عرفانی محسوب می شود. از اسانس ان در صنایع مختف به علت مصرف بسیار متنوع که د ارد استفاده می شود. ژنوتیپ گل محمدی برای تعداد گلبرگ، تعداد پرچم و تعداد مادگی اختلاف معنی د اری نشان دادند. ه مچنین نمونه های مورد بررسی از نظر محصول گل، کلروفیل برگ و آنتوسیانین گل مورد ارزیابی قرار گرفتند. که در سطح 5% اختلاف معنی داری نشان دادند. با توجه به نتایج همبستگی مثبتی بین وزن و تعداد گلبرگ با مقدار تولید اسانس دارد. بنابراین تحقیق، بنظر می رسد استفاده از آب مغناطیسی در افزایش خصوصیات کمی و کیفی گل محمدی تأثیر معنی داری داشته و این سبب افزایش تولید با استفاده از آب مغناطیسی در تولید گیاهان دارویی دارای ارزش اقتصادی بسیار فراوانی می باشد.

نویسندگان

رضا ابراهیمی

گروه علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ایران

داوود هاشم آبادی

گروه علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ایران

علی محمدی ترکاشوند

گروه علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :