تخریب زیست محیط با کاربرد بی رویه علفکش ها درمزارع شهرستان سلسله

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 725

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCSDNRW01_109

تاریخ نمایه سازی: 31 تیر 1391

چکیده مقاله:

گیاهان متحمل یا مقاوم به یک علف کش به مرورزمان درمزرعه افزایش پیدا می کنند و سطح تمام مزرعه را می پوشانند و بهترین راه حل تغییر نوع علفکشهای مصرفی است از این رو به منظور تعیین تراکم نوع علفهای هرز و تاثیر علفکشهای رایج درگندم دیم آزمایشی درمزرعه ایی درسال 89-88 درمنطقه الشتر اجرا شد نتایج نشان داد که بیشترین نوع علفهای هرز مزرعه گندم مربوط به علف ه رز گوش موشی بود و است آزمایش نشان داد که استفاده از علفکش رایج منطقه توفوردی برآن بی تاثیر بوده و استفاده از این علف کش فقط باعث آلودگی محیط زیست می شود و به علت کوچک بودن این علف هرز و ماندن آن درزیرکانوپی گندم از دیدکشاورزان منطقه پنهان بوده و همین عامل باعث توسعه آن درمنطقه الشتر شده است بیشترین تاثیر برتراکم علفهای هرز رایج منطقه دراثر علف کش مخلوط تریبنورون+توفوردی با بیش از 95 درصد خسارت مشاهده شد.

نویسندگان

جمشید نظری

دانشگاه پیام نور الشتر

مسعود غلامی

حفظ نباتات لرستان

مجید جوادی

حفظ نباتات لرستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Devine, M. D. and A. Shukla. 2000. Altered target site ...
  • Hall, L. M., J.A.M. Holtum, and S. B. Powles. 1994. ...
  • Yin, L. Cai Z, Zhong W. 2005. Changes in weed ...
  • نمایش کامل مراجع