سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: REGCMAES02_029
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۲۳.۶۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۸ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۸ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کشف الگوهای گاز مصرفی به منظور مدیریت و قیمت گذاری عادلانه با استفاده از تکنیک های داده کاوی
صفدر رجبی - کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ایرانمهدی فرتاش - استادیار، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اراک، ایران
مهدی کمال آبادی فراهانی - کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه شریف، شرکت گاز استان مرکزی، اراک، ایران
چکیده مقاله:
امروزه با توجه به گسترش روز افزون اطلاعاتی که بشر با آنها سر و کار دارد، بهره گیری از روشهایی همچنون داده کاوی برای استخراج دانش و اطلاعات نهفته در داده ها، امری غیرقابل اجتنباب می باشد. داده کاوی به علم استخراج دانش از داده های خام گفته می شود و بوسیله کاوش داده های موجود در بانک های اطلاعاتی، اطلاعات و دانش مفید از داده ها را از استخراج می کند. خوشه بندی به عنوان یکی از تکنیک های داده کاوی را می توان به عنوان مهمترین مسئله در یادگیری بدون نظارت به منظور طبقه بندی داده ها در نظر گرفت. مراحل داده کاوی در اکثر موارد شامل شش گام می باشد که گام انتخاب داده و آماده سازی آن حدود 70 درصد انجام پروژه می باشد. گام انتخاب داده این پژوهش مربوط به قبوض صادر شده برای مشترکین گاز استان مرکزی در بخش خانگی در سالهای 90تا 93 می باشد. در گام آماده سازی داده ها که مهمترین مرحله محسوب می شود تنها فیلدهای موثر انتخاب، گروه بندی و نویز گیری شدند. خروجی مرحله آماده سازی 4 جدول در SQL Server Business Intelligence اعمال شد. خروجی الگوریتم k-means بر روی داده ها در اختیار خبرگان شرکت گاز قرار گرفت که نتیجه آن ارائه طرح پلکانی با هفت پله بمنظور قیمت گذاری و مدیریت بهتر مصرف گاز مشترکین شد که علاوه بر کاهش تعداد طبقات از دوازده پله طرح فعلی به هفت پله، انحراف معیار و واریانس بهبود پیدا نمود و فراوانی تعداد مشترک یکنواخت تر گردید بصورتیکه فراوانی تعداد مشترک در طرح فعلی در سه پله اول 85 درصصد می باشد که در طرح بدست آمده این عدد به 60 درصد کاهش پیدا نموده که خود بیانگر بهبود طبقات می باشد.کلیدواژهها:
داده کاوی، خوشه بندی، طرح پلکانی، قیمت عادلانه، الگوریتم K-meansکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-REGCMAES02-REGCMAES02_029.html
کد COI مقاله: REGCMAES02_029
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رجبی, صفدر؛ مهدی فرتاش و مهدی کمال آبادی فراهانی، ۱۳۹۴، کشف الگوهای گاز مصرفی به منظور مدیریت و قیمت گذاری عادلانه با استفاده از تکنیک های داده کاوی، دومین همایش ملی ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی، ساری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، https://www.civilica.com/Paper-REGCMAES02-REGCMAES02_029.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (رجبی, صفدر؛ مهدی فرتاش و مهدی کمال آبادی فراهانی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (رجبی؛ فرتاش و کمال آبادی فراهانی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولیذ گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تعیین بازده به مقیاس واحدهای تحت ارزیابی با داده های منفی
- رابطه منحنی تمرکز و کشش درآمد
- کاربرد روش جینی در توزیع های دومتغیره
- ممیزی کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته به روش هسته
- ساختارمنیفلد باناخ برای مجموعه های کلی ازنگاشت ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.