سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: RSTCONF01_329
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۴۶.۱۸ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۶ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه تاثیر روش های خشک کردن با دستگاه مایکروویو ، آون و خشک کردن طبیعی بروی خصوصیات گیاه مرزه
مریم لطفی - دانش آموخته کارشناسی ارشد صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،ایرانفرهاد مختاری - پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان،اصفهان،ایران
چکیده مقاله:
در این پژوهش با توجه به اهمیت استفاده از گیاه مرزه در صنایع داروسازی و به عنوان چاشنی و ادویه در صنایع غذایی به صورت خشک شده . تاثیر انواع روشهای خشک کردن ، با امواج ماکروویو یکی از روش های جدید در خشک کردن گیاهان می باشد. کوتاه بودن زمانخشک کردن در این روش از مزایای مهم آن است. خشک کن با آون یک روش کاربردی که طی چند سال گذشته مورد استفاده بوده است وهمچنین خشک کردن طبیعی سایه وآفتاب گرچه قدمتی بسیار طولانی دارد، اما هنوز به عنوان روشی عملی و کاربردی در اغلب کشورها حتی کشورهای پیشرفته استفاده می شود که از دلایل آن سادگی و ارزانی این روش است و مقایسه اثرات مختلف آنها بروی خشک کردنبرگ مرزه .satureja hortensis L در فواصل زمانی منظم بر حسب نوع تیمار خشک کرده از نظر ، آنالیز رنگ ، میزان اسانس ، درصدکاهش ورزن وکیفیت ظاهری نمونه ها بررسی گردید و نتایج نشان داد بیشترین تغییرات رنگ با خشک کردن در زمان طولانی تر رابطه مستقیم دارد. لذا می توان نتیجه گرفت که تغیرات رنگ در برگ مرزه تابعی از زمان و درجه ی حرارت خشک کردن می باشند و هرچه سرعت فرایند خشک کردن نسبت به درجه حرارت اعمال شده کمتر باشد عملا تغییرات رنگ کمتری مشاهده می شود. ودر همین راستا روش خشک کردن با ماکروویو هم از نظر کیفیت ظاهری و هم تغییرات رنگ اختلاف معنی داری با روش های دیگر داشت . ولی در سایرپارامتر ها اختلاف معنی داری در روش های خشک کردن مشاهده نگردیدکلیدواژهها:
خشک کردن ، گیاه مرزه ، ماکروویو ،رنگکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-RSTCONF01-RSTCONF01_329.html
کد COI مقاله: RSTCONF01_329
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لطفی, مریم و فرهاد مختاری، ۱۳۹۴، مقایسه تاثیر روش های خشک کردن با دستگاه مایکروویو ، آون و خشک کردن طبیعی بروی خصوصیات گیاه مرزه، کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی، استانبول، موسسه مدیران ایده پرداز پایتخت ویرا، https://www.civilica.com/Paper-RSTCONF01-RSTCONF01_329.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (لطفی, مریم و فرهاد مختاری، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (لطفی و مختاری، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر توان مایکروویو و ضخامت نمونه روی سینتیک خشک کردن چغندر قرمز و مدلسازی ریاضی
- مروری بر اثر دما و روشهای مختلف خشک کردن بر اسانس گیاهان دارویی
- اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه ریحان و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی برگه های نازک سیب
- کاربرد سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) به عنوان ابزاری غیرمخرب در طبقه بندی مراحل رسیدگی موز
- استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پایش خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد (SPI) در بازه های زمانی مختلف در شهرستان سمنان
- بهینه سازی خواص خزشی مواد با استفاده از روش لونبرگ مارکوارت براساس مکانیک آسیب پیوسته
- طراحی بهینه مکانیزم دوار کشت گیاه در محیط ریز جاذبه جهت تصفیه هوا و تولید غذا
- ارتعاش آزاد تیر پرو – پیزو تیموشنکو با دولایه عملگر
- کاهش مصرف انرژی در پروتکل MAC شبکه های حسگر بیسیم با استفاده از منطق فازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.