سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: RSTCONF01_645
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۵۵.۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۰ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۰ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله تکنولوژی و علوم میان رشته در باستان شناسی
حسن رمضانی - دانشجوی کارشناسی ارشد باستانشناسی، گروه باستانشناسی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه بوعلی سینا، همدانامیر خانمرادی - دانشجوی کارشناسی ارشد باستانشناسی، گروه باستانشناسی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
مهتاب خانمرادی - دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی، گروه زمین شناسی، دانشگاه پیام نور واحد تهران شرق، تهران
محمدرضا حدادیان - دانشجوی دکتری باستان شناسی، گروه باستان شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده مقاله:
به دلیل اندک بودن اطلاعات موجود از بقایای مادی و در عین حال مخرب بودن روش های موجود در دانش باستان شناسی از دهه 0991میلادی تا به امروز اغلب محققین به دنبال یافتن راهکارهای مناسبی برای توضیح و تفسیر دگرگونی های فرهنگی در جوامع انسانی گذشته هستند. چنین محدودیت هایی موجب گردید تا دستاورد های علمی موجود در رشتههای مختلف به کمک باستان شناسان بیاید وحجم وسیعی از یافتهها Find و بقایای مادی به اطلاعات جدید و کارآمدی تبدیل شدند. باستانشناسان به کمک تکنولوژی های نوینی که از علومی چون فیزیک، شیمی، جغرافیا، زمین شناسی، زیست شناسی و ... حجم وسیعی از اطلاعات را وارد باستان شناسی کردند و بهصورت بی سابقه متخصصان میان رشتهای بیشماری را به جامعه باستان شناسی معرفی کردند. این تکنولوژی های نوین روند رشد دردنیای باستانشناسی را دو چندان کردند به طوری که اغلب مراکز علمی موجود در جهان، نگاه خود را به علوم میان رشته و تکنولوژی های نوینی که در باستان شناسی نقش بسزایی دارند معطوف داشتند. در این مقاله ابتدا برخی از تکنولوژی های موجود GIS ، XRD ، XRF ،تکنیک های مختلف تاریخ گذاری مطلق و... در دنیای باستان شناسی را به طور مفصل توصیف و تشریح کرده و در ادامه میزان و درجهاهمیت علوم میان رشتهای و تکنولوژی های موجود در باستان شناسی ایران را مورد بررسی قرار دادیم. بدین وسیله ما تلاش داریم تا نقاط ضعف و محدودیت های باستان شناسی ایران را آشکار سازیم تا برای برطرف کردن آن به یک راهکار جامع و کامل دست یابیم.کلیدواژهها:
باستان شناسی،تکنولوژی، علوم میان رشته، مواد فرهنگیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-RSTCONF01-RSTCONF01_645.html
کد COI مقاله: RSTCONF01_645
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی, حسن؛ امیر خانمرادی؛ مهتاب خانمرادی و محمدرضا حدادیان، ۱۳۹۴، تکنولوژی و علوم میان رشته در باستان شناسی، کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی، استانبول، موسسه مدیران ایده پرداز پایتخت ویرا، https://www.civilica.com/Paper-RSTCONF01-RSTCONF01_645.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (رمضانی, حسن؛ امیر خانمرادی؛ مهتاب خانمرادی و محمدرضا حدادیان، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (رمضانی؛ خانمرادی؛ خانمرادی و حدادیان، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاریخچه بررسی های زمین باستان شناسی در ایران
- نقش رسوب شناسی در زمین باستان شناسی
- گیاه باستان شناسی و ضرورت شناخت آن در پژوهشهای باستان شناسی ایران
- رویکردهای میان رشتهای در باستان شناسی و کاربرد آنها در چگونگی تحلیل مواد فرهنگی
- ویژگیهای رسوبات تراورتن از نظر رخساره ها و ریز رخساره ها در چشمه آبگرم فعال امروزی و پلئیستوسن - هولوسن در منطقه ورتون، شمال اصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مکان یابی ژن های کنترل کننده صفات اگرومورفولوژیک در توتون
- تجزیه ژنتیکی صفت گلدهی در توتون های شرقی
- شناسایی و معرفی لاین های کرم ابریشم مقاوم به ویروس پلی هیدروسیس هسته ای
- بررسی زمان موثر همکشتی به منظور انتقال ژن به گیاه کاهو
- مقایسه پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی زندهمانی در نژادهای آرمان، ایرانبلک و بلوچی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.