بررسی اثربخشی مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یک دوره ای از دیدگاه مدیران و معلمان دوره متوسطه شهرستان مرند در سال تحصیلی 94 - 93

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 735

فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SCIENTIFIC01_084

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یکتایی از دید گاه مدیران و معلمان دوره متوسطه شهرستان مرند در سال تحصیلی 94 - 93 با استفاده از روش پژوهش توصیفی پیمایش 30 انجام گرفته است. حجم جامعه در پژوهش حاضر کلیه مدیران و معلمان دوره متوسطه شهرستان مرند به تعداد 270 نفر می باشد. که از بین آن ها 160 نفر به عنوان نمونه با استفاده از جدول مورگان و به صورت نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسش نامه محقق ساخته بود برای تدوین روایی از نظرات اساتید صاحب نظر در این زمینه استفاده شد. برای برآورد پایایی نیز از آلفا ی کرونباخ استفاده شده است که پایایی پرسش نامه 0/86 به دست آمد. داده ها در دو بخش آمار توصیفی (اطلاعات دموگرافیکی، جداول و نمودارها) و آمار استنباطی (تی وابسته) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که: اثربخشی مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یک دوره ای از دیدگاه مدیران و معلمان دوره متوسطه شهرستان مرند تفاوت معناداری دارد. اثربخشی آموزشی مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یکتایی از دیدگاه مدیران و معلمان دوره متوسطه متفاوت نیست. اثربخشی پرورشی مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یک دوره ای از دیدگاه مدیران و معلمان دوره متوسطه تفاوت معناداری دارد. از دیدگاه مدیران و معلمان اثربخشی اداری مجتمع های آموزشی و پرورشی در مقایسه با مدارس یک دوره ای متفاوت می باشد.

کلیدواژه ها:

اثربخشی ، مدارس یک دوره ای ، مجتمع های آموزشی و پرورشی ، اثربخشی پرورشی ، اثربخشی آموزشی و اثربخشی اداری

نویسندگان

راحله غلام حسین زاده

مدیر مدرسه دوره ابتدایی، اداره آموزش و پرورش شهر مرند

رضا خدایارلو

کارشناس مسئول آموزش عمران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نازیلا وحید مهدی نیا

دبیر اداره آموزش و پرورش ناحیه پنج تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Chantaraso mbat, Chalard.(2009) _ Evaluation of training for thoulakhom school ...
  • Chin.v.k. (2007). Cluster schools will provide quality education prentice hall. ...
  • Nacht igal, P, Parker, Sylvia, D, (1990). Clustering working together ...
  • Ribchester. C & Edwards, W, J.(1998). Cooperation hn the country ...
  • نمایش کامل مراجع