سال انتشار: ۱۳۹۱
نوع ارائه: شفاهی
کد COI مقاله: SDARIDR01_036
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۷۵.۹۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۶ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی مسائل اقتصاد-ی اجتماعی در جهت توسعه پایدار کشاورزی در منطقه نیمه خشک پشتتاوه، استان خوزستان
عبدالحسین آرامی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریتمناطق بیابانی، دانشگاه علوم کشاورزی و ماسماعیل سیلاخوری - دانشجوی کارشناسی ارشد
سامان بدیعی زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری
لیلا جعفریان - دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گ
چکیده مقاله:
مطالعات اقتصادی از بخش های ضروری طرح ها است به طوری که بسیاری از طرح های فنی به دلیل نادیده گرفتن شرایط اجتماعی- اقتصادی با شکست مواجه شده اند. حوزه پشت تاوه به مساحت 1068/64هکتاردر منطقه نیمه خشک در 30 کیلومتری شمال شهرستان بهبهان در استان خوزستان واقع شده.پس از تعیین تعیین نقشه مقدماتی حوزه که با استفاده از عکس های هوایی، نقشه های توپوگرافی، زمین شناسی، پیمایش صحرایی و نقشه واحد های کاری صورت می گیرد، کاربری اراضی درهر واحد کاری مشخص گردید، تلفیق نقشه های پایه توسط نرم افزارGIS و بازدید صحرایی از حوزه صورت گرفت. هدف اصلی از این تحقیق در منطقه نیمه خشک ، مطالعات اجتماعی و اقتصادی حوزه پشت تاوه در جهت توسعه پایدار فعالیتهای کشاورزی، دامداری و ... از طریق ارائه خدمات فنی، اعتباری، زیربنایی، رفاهی، آموزشی، تحقیقی و ترویجی، تهیه و تجهیز و توزیع وسایل و لوازم و نهاده های کشاورزی و دامی و ارائه تسهیلات بازرگانی است.همچنین تلاش می شود تا ساختار اجتماعی- اقتصادی منطقه با موارد ارزیابی و عوامل بهره بردار در مسائل حوزه مورد تحلیل قرار گیرد تا با ارائه راه حل های مناسب بتوان بدون اینکه به عوامل تولید، لطمه ای وارد گردد، بیشترین پایداری درمنطقه حاصل گردد. در بررسی این گزارش از روش های مصاحبه، پرسش نامه، مشاهده مستقیم و جمع آوری اطلاعات آماری استفاده شده است. روش مطالعه بر اساس منابع اطلاعاتی مختلف می باشد و بنا به چگونگی استفاده از منابع و روش مورد استفاده متفاوت می باشد. نتایج نشان داد که از مشکلات موجود درجهت توسعه پایدارکشاورزی، کمبود ماشین آلات و ادوات در بخش کشاورزی و کمبود نهاده های زراعی می باشد که در نهایت سبب پایین بودن عملکرد محصولات در بخش کشاورزی شده است. از دیگر مشکلات موجود در منطقه بیکاری و پایین بودن درآمد خانوارها می باشد که در صورت توسعه پایداربخش کشاورزی و دامداری به میزان زیادی این مشکلات حل خواهند گردید. مشکل اصلی موجود در حوزه مورد مطالعه نبود امکانات آموزشی و مکانی برای تحصیل افراد روستا و همچنین نبود خانه بهداشت در روستا می باشد. همین امر باعث شده افراد روستا از تحصیلات پایینی برخوردار باشند.کلیدواژهها:
توسعه پایدار، پشت تاوهGIS اقتصادی – اجتماعیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SDARIDR01-SDARIDR01_036.html
کد COI مقاله: SDARIDR01_036
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرامی, عبدالحسین؛ اسماعیل سیلاخوری؛ سامان بدیعی زاده و لیلا جعفریان، ۱۳۹۱، ارزیابی مسائل اقتصاد-ی اجتماعی در جهت توسعه پایدار کشاورزی در منطقه نیمه خشک پشتتاوه، استان خوزستان، اولین همایش ملی توسعه پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک، ابرکوه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه، https://www.civilica.com/Paper-SDARIDR01-SDARIDR01_036.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (آرامی, عبدالحسین؛ اسماعیل سیلاخوری؛ سامان بدیعی زاده و لیلا جعفریان، ۱۳۹۱)
برای بار دوم به بعد: (آرامی؛ سیلاخوری؛ بدیعی زاده و جعفریان، ۱۳۹۱)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش ۱ مقاله استفاده شده است.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > کشاورزی عمومی اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیشینه حفاظت و مدیریت منابع آب در ایران
- تاثیر تغییرات کاربری اراضی بر تولید رسوب در حوزهی آبخیز صنوبر شهرستان تربت حیدریه
- نقش اتحادیه تعاونی های مرتعداری در پایداری مراتع استان گلستان
- تفاوت بیابان با کویر (بیابان لوت و کویر مرکزی)
- روش شناسایی پارامتر در هیدرولوژی آب زیرزمینی با شبکه عصبی مصنوعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی سطح آب زیر زمینی داراب با استفاده از مدل شبکه عصبی
- اثر مقادیر و تقسیط کود نیتروژن بر خصوصیات رشدی گیاه برنج
- بررسی روابط بین فاکتورهای خاکی و پراکنش گونه Ferula diversivittata
- پاسخ افتراقی بیان ژن AlaAT آلانین آمینوترانسفراز در برگ سه رقم گندم نان تحت تیمار کود اوره
- نقش زنان روستایی در مدیریت جامع و پایدار حوزه های آبخیز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.