مدیریت منابع تولیدی در کشت پایدار برنج در شهرستان قائمشهر

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 525

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SDCONF01_0624

تاریخ نمایه سازی: 28 اردیبهشت 1392

چکیده مقاله:

نقش کشاورزی پایدار در تولید محصول سالم، در سالهای اخیر با تشدید روند رو به تخریب اکوسیستم های طبیعی، مورد توجه برنامه هایی که مربوط به حفظ تعادل پایدار هستند قرار گرفته است. کشاورزی پایدار را می توان کشاورزیاقتصادی بیان کرد که با حداقل تخریب و آلودگی محیط زیست همراه است، به نحوی که بتواند مواد غذایی و کشاورزی مورد نیاز بشر را تأمین کند. امروزه تولید مواد غذایی در سطح جهانی باید براساس اجرای سیستم کشاورزی پایدار و حفظمحیط زیست پایه گذاری شود و یکی از راه های سالم نگه داشتن محیط زیست، کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی وجایگزینی روشهای بیولوژیکی به جای روشهای شیمیایی در تولیدات کشاورزی زیستی است. این تحقیق به بررسی مدیریت 330 از - منابع تولیدی در کشت پایدار برنج شهرستان قائمشهر پرداخته است و اطلاعات مورد نیاز آن در سال زراعی 09299 شالیکار با استفاده از تکمیل پرسشنامه و مصاحبه حضوری جمع آوری شد. نتایج نشان دادند که سطح زیر کشت، بذر مصرفی، کود ازت، نیروی کار در ناحیه دوم تولیدی قرار دارند، در حالی که کود فسفات، کود پتاسیم و سم در ناحیه سوم تولیدی و به صورت بهینه مورد استفاده قرار نگرفته اند، از این رو با توجه به سابقه طولانی که در مصرف فسفات آمونیوم درمناطق شالیزاری وجود دارد پیشنهاد می شود مقدار کودهای فسفاتی مصرفی را کاهش و حتماً بر مبنای آزمون خاک از کودهای مصرفی استفاده شود.

نویسندگان

ندا مشرقی

کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مریم دولتیاری قشلاقی

دانشجوی کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و ت

مهدی رکنی

کارشناس ارشد سازمان آب و برق استان خوزستان

شکراله حاجیوند

کارشناس ارشد سازمان آب و برق استان خوزستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ترکمانی. ج و رضایی. ب، 1379، برآورد توابع تقاضای نهاده ...
  • حسین زاده. ج، و سلامی. ح، 1379، برآورد ارزش اقتصادی ...
  • Rahman. S., and Parkinson R... 2007. Productivity and soil fertility ...
  • نمایش کامل مراجع