اهمیت زیست محیطی جنگلهای حاشیه رودخانه مطالعه موردی: جنگلهای حاشیه رودخانه مارون - بهبهان

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 670

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SDCONF01_1066

تاریخ نمایه سازی: 28 اردیبهشت 1392

چکیده مقاله:

نواحلی ساحلی دارای گونه های متنوع و فرایندهای زیست محیطی متفاوت می باشند نوآوری درمدیریت منطقه ساحلی دربهبود بسیاری ازمسائل زیست محیطی مربوط به استفاده اززمین و کیفیت محیط زیست موثربودهاست جنگلهای حاشیه رودخانه درترمیم سیستم های آبزیان برنامه ریزی آب و چشم انداز وتسریع همکاریهای سازمانی و اجتماعی نقش اساسی ایفا می کند کلمه Riparian یا منطقه ساحلی ازکلمه لاتین Riparius به معنی یا متعلق به رودخانه برگرفته شده است جنگلهای حاشیه رودخانه به عنوان یکی ازاجزای مهم و حیاتی ارتباط بین محیط زیست خشکی و آب که دارای خصوصیات منحصربفردی ازنظر پوشش گیاهی جانوری و ویژگیهای بیوفیزیکی می باشند و جنگلهای طبیعی که حاشیه رودخانههای دامی استان خوزستان عرصه وسیعی را پوشانده اند علیرغم اهمیت بسیارزیاد باتخریب فراوان مواجه اند ازمطالعاتی که درارتباط با رودخانه مارون صورت پذیرفته است میتوان به تحقیق مومن زاده و همکارانش دربررسی توان اکولوژیکی حوزه دریاچه سدمارون برای کاربری اکوتوریسم اشاره کرد.

نویسندگان

مرجان فیروزی نژاد

دانشجویانکارشناسی ارشد جنگلشناسی و اکولوژی

علی اصغر تراهی

استادیاران دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :