سال انتشار: ۱۳۹۵
کد COI مقاله: SECM01_185
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۴۳.۴۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۱ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۱ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله منطق فازی- احتمالی در ارزیابی مخاطرات شغلی صنعت ساخت و ساز
مهران امیری - استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه پیام نورعبدالله اردشیر - دانشیار، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده مقاله:
با بهره گیری از فرآیند مدیریت مخاطرات، با نگاهی پیشگیرانه می توان نقاط خطر در کارگاه های ساختمانی را شناسایی و نسبت به اقدام پیشگیرانه عمل نمود. در ابتدای این مطالعه، داده های حوادث از سازمان تامین اجتماعی اخذ و سپس با استفاده از فنون آماری (و برپایه ریسک) و داده کاوی فازی (درخت تصمیم، روش تجمیع و قواعد انجمنی) دسته بندی ها و قواعد مختلفی از این پایگاه داده استخراج گردید. پس از آن قواعد مرتبط با وقوع حوادث ساختمانی از مطالعات پیشین و نتایج گام قبل و همچنین مصاحبه با متخصصین امر جمع آوری گردید و بر پایه این قوانین سیستم خبره ایجاد شد. از آنجا که عدم قطعیت مرتبط با حوادث شغلی لزوما دو منشا تصادفی بودن آنها (به دلیل تغییرات محیطی و طبیعی یا تغییرات محیطی و طبیعی یا تغییرات زمانی) و عدم قطعیت به دلیل اطلاعات ناکافی یا دارای ابهام (مثلا نظر خبره) یا پراکندگی داده ها دارند، سیستم خبره فازی- احتمالی برای مدل سازی مورد استفاده قرار گرفت. هدف این سیستم، ارزیابی ریسک وقوع مخاطرات در کارگاه های ساختمانی بود. پس ازآن، به منظور اعتبارسنجی این سیستم خبره، در سه کارگاه ساختمانی، چهار مطالعه موردی انجام شد که در آن ها گروه های اجرایی یا زیر پروژه های فعال، شناسایی شده و ورودی های سیستم خبره و مورد پرسش قرار گرفتند. آنگاه، خروجی های سیستمی ثبت شده وریسک وقوع حوادث رتبه بندی گردید. در گام پایانی، با پرسش از متصدیان این پروژه ها در خصوص قابلیت کاربرد، جامعیت و صحت سیستم، اعتبار سیستم خبره مورد تایید قرار گرفت. سیستم ارزیاب ایمنی ایجاد شده، روشی برای کمی سازی میزان ریسک های مرتبط با ایمنی شغلی و رتبه بندی آنها ارایه می کند. این سیستم دارای این قابلیت است که در کلیه کارگاه های ساختمانی بکارگرفته شود و همچنین برنامه رایانه ای ایجاد شده را می توان به راحتی اصلاح نمود یا به منظور لحاظ نمودن اجزا و عناصر ایمنی دیگر، گسترش داد.کلیدواژهها:
مدیریت مخاطرات شغلی، سیستم خبره، فازی- احتمالی، داده کاوی، حوادث شغلیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SECM01-SECM01_185.html
کد COI مقاله: SECM01_185
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیری, مهران و عبدالله اردشیر، ۱۳۹۵، منطق فازی- احتمالی در ارزیابی مخاطرات شغلی صنعت ساخت و ساز، اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران (مهندسی سازه و مدیریت ساخت)، تهران، دانشگاه صنعتی شریف، https://www.civilica.com/Paper-SECM01-SECM01_185.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (امیری, مهران و عبدالله اردشیر، ۱۳۹۵)
برای بار دوم به بعد: (امیری و اردشیر، ۱۳۹۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت ریسک پروژه های عمرانی مبتنی بر استاندارد PMBOK پروژه ساخت موزه پانورامای بیت المقدس
- ارزیابی ریسک های ایمنی احداث ساختمان های بلند مرتبه بتنی با استفاده از تلفیق روش های FMEA و منطق فازی
- مدل تحلیل کمی ریسک های ایمنی در پروژه های ساخت تحت شرایط عدم قطعیت
- بررسی تاثیر فاکتورهای بازاریابی رابطه مند بر رضایت مشتریان (مطالعه موردی: شرکت خودروسازی در شیراز)
- معماری اکوتک از تئوری تا عمل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تطبیق اصول معماری اسلامی و اصول دفاع غیر عامل در بافت های تاریخی
- نقش فرصتهای قابل بازیابی بافت های فرسوده شهری در جریان توسعه پایدار شهری زمینه های تحقق پدیری در ایران
- کاربرد شبکه عصبی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- کاربرد منطق فازی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- تحلیل عناصر محدود تیرهای بتن مسلح بحرانی در برش با لحاظ ظرفیت قفل شدگی سنگدانه ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.