بهینه سازی جداسازی نفت هراه آب زائد با تغییر در تانک ذخیره سازی آب زائد و تاثیر میدان مغناطیسی برآن

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 423

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SETCONF01_069

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

مسئله به وجود آمدن آب زائد و دفع آن، امروزه از مهترین موضوعات صنعت های مختلف از جمله صنعت نفت و به خصوص آب زائد حاصل از نمک زدایی در واحد های بهره برداری می باشد. زیرا این واحد ها غیر از دفع آب زائد که هدف نهایی می باشد باید نفت همراه آب را نیز جداسازی نمایند، که هم صرفه اقتصادی و هم حفاظت از محیط زیست و هم افزایش طول عمر چاه های دفعی را در پی دارد. در این کارخانه ها تدابیر متفاوتی مثل جداکننده دوار، جداکننده ذرات، مخازن کف گیر دیده شده، که هر چه بیشتر در احقاق هدف پیش روند، ولی به طور کامل موفق نبوده اند در این تحقیق ما به ارئه راه حل هایی جهت بهبود جداسازی پرداخته ایم که یکی تغییر در مخزن جمع آوری آب زائد در واحد هایی که فاقد مخزن کف گیر می باشند به شکلی که از لوله مشبک در آن استفاده می شود و دومین آن تاثیر میدان مغناطیسی بر بهتر جداسازی نفت از آب می باشد.

کلیدواژه ها:

آب زائد ، نمک زدایی از نفت خام ، میدان مغناطیسی ، مخزن ذخیره آب زائد

نویسندگان

سجاد خدایاری

رسانه برخط علمی نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد امیدیه، گروه مهندسی شیمی، امیدیه، ایران

جمشید کیانی

رئیس واحد نمک زدایی بینک، شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، ایران

اکبر شاکری

شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :