سال انتشار: ۱۳۷۷
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI02_117
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۹۴ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله ویژگیهای ژئوشیمیایی سنگ همبر و کانی های سولفیدی (گالن، اسفالریت و پیریت) و ارتباط آنها با منشاء احتمالی کانسار عمارت - اراک
مجید ونایی - بخش زمین شناسی- دانشگاه شهید باهنر کرمانعلیجان آفتابی - بخش زمین شناسی- دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده مقاله:
کانسار عمارت در فاصله 40 کیلومتری جنوب غربی شهرستان اراک واقع شده و مختصات جغرافیایی آن شامل طول جغرافیایی ً45 َ34 49 درجه سانتی گراد و عرض جغرافیایی ً55 َ50 33 درجه سانتی گراد می باشد. کانسار عمارت در توالی های کرتاسه و در سنگهای کوارتزیتی به ضخامت 3 متر، بین شیست در کمر بالا و مرمر، مرمر مارنی وشیست های مرمری در کمر پایین واقع شده است. مجموعه فوق در طی فازهای تکتونیکی مربوط به لارامید و سیمرین، چین خورده و ساخت هایی همچون ناودیس مرکب و گسلهای عرضی وطولی را تشکیل داده است.در این مقاله منحصرا ویژگی های ژئوشیمی عناصر اصلی و فرعی در سنگ همبر و عناصر فرعی در کانی های سولفیدی همچون گالن، اسفالریت و پیریت بررسی شده است. با استفاده از روش ذوب، عناصر مختلف در نمونه های برداشت شده آزاد گردید و سپس با استفاده از روش جذب اتمی مقدار این عناصر اندازه گیری شد. عناصر اصلی در سنگ همبر کانسار نشان می دهند که در سنگ همبر شیستی مقدار کلسیم بالاتر و مقدار سدیم کمتر از مقدار استاندارد این سنگها می باشد و می توان این را با حضور کربنات ها در سنگ های شیستی مرتبط دانست. همچنین در سنگهای همبر مرمری مقدار SiO2 , MgO کمتر از حد استاندارد بوده که این مسئله ناشی از عدم تاثیر دولومیتی شدن و سیلیسی شدن بر روی آهک می باشد. در سنگ همبر کوارتزیتی نیز مقدار کلسیم پایین تر از حد استاندارد می باشد. مقدار استرانسیم و باریم (عنصر فرعی) در سنگ همبر شیستی نسبت به مقدار استانداری مقداری افزودگی، درحالی که وانادیوم، نیکل و مس کاهیدگی نشان می دهند. در صورتی که در سنگ همبر مرمری و کوارتزیتی مقدار این عناصر عکس روند آنها در سنگ های شیستی می باشد.
کلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SGSI02-SGSI02_117.html
کد COI مقاله: SGSI02_117
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ونایی, مجید و علیجان آفتابی، ۱۳۷۷، ویژگیهای ژئوشیمیایی سنگ همبر و کانی های سولفیدی (گالن، اسفالریت و پیریت) و ارتباط آنها با منشاء احتمالی کانسار عمارت - اراک، دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران، مشهد، انجمن زمین شناسی ایران، https://www.civilica.com/Paper-SGSI02-SGSI02_117.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (ونایی, مجید و علیجان آفتابی، ۱۳۷۷)
برای بار دوم به بعد: (ونایی و آفتابی، ۱۳۷۷)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فضای سبز شهری و نقش آن در ذخیره سازی و مصرف بهینه انرژی در کلان شهرها
- محاسبه ضریب سیل خیزی با استفاده از GIS در سطح استان زنجان
- بررسی پدیده سیل و پهنه بندی آن با استفاده از تصاویر ماهواره ای (( مطالعه موردی حوضه آبخیز سد بارون ))
- بررسی شاخص های هیدروژئومورفولوژیکی حوضه آبخیز زاینده رود- گاوخونی با استفاده از GIS
- کاربرد سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در ارزیابی مخاطرات طبیعی ناشی از سیلاب حوضه های آبریز در ارتباط با شهر (مطالعه موردی: حوضه آبخیز سقز در شمال استان کردستان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی روند توسعه شهری بر تغییرات طولانی مدت یون ها در رودخانه گرمابدشت در استان گلستان براساس مدل Winters
- گامی به سوی توسعه پایدار شهری با تاکید بر مشارکت مردم نمونه مورد:شهر مریوان
- رابطه بین میزان نگهداشت دارایی های نقدی و نظام راهبری شرکتی با محدودیت مالی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی عوامل موفقیت کسبه در بازار شهر میانه
- بررسی تاثیر عوامل انگیزشی ، با اثر تعدیل گری ویژگی جمعیت شناختی و آمیخته بازاریابی بر انتخاب نام و نشان تجاری (مطالعه موردی بانکهای دولتی و خصوصی در استان لرستان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.