بررسی کانه زایی طلا در کوه زر تربت حیدریه

سال انتشار: 1377
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,465

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI02_127

تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1385

چکیده مقاله:

منطقه مورد مطالعه در فاصله 35 کیلومتری غرب – شمالغرب شهرستان تربیت حیدریه و در جنوب روستای فدیهه واقع شده است. کانه زایی طلا در داخل رگه های و رگچه های اسپکیولاریت + کوارتز مثبت و منفی کالکوپیریت مثبت و منفی باریت مثبت و منفی کلسیت صورت گرفته است. محدوده مورد بررسی تنها بخشی از منطقه کانه سازی می باشد و رگه های مشابهی بویژه در غرب محدوده وجود دارد. سنگ شناسی این محدوده از دو واحد اصلی تشکیل شده است: 1- مجموعه سنگهای پیروکلاستیک و ولکانیک ائوسن میانی با ترکیب اسیدی تا بازیک که در مرکز و جنوب محدوده گسترش دارند و 2- مجموعه گرانیتوئیدهای آلتره به سن ائوسن بالایی – الیگوسن زیرین (؟) که در بخش شمالی محدوهگسترش دارند. این منقه جزئی از کمربند ولکانیکی و پلوتونیکی شمال گسل درونه است که در گزارش ژئوتراورس (1362) جزء زون سبزوار در نظر گرفته شده و تکامل تکتونیکی آن به بسته شدن اقیانوس موجود در شمال خرد قاره ایران مرکزی – خاوری در کرتاسه پسین نسبت داده شده است.

نویسندگان

عبدالمجید یعقوب پور

گروه زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم، تهران

شهریار شهبازیان

گروه زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم، تهران

مرتضی مومن زاده

گروه زمین شناسی، دانشگاه تربیت معلم، تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :