اندیس تغییر رنگ کنودونتها (CAI) و کاربرد ان در مورد کنودونتهای دونین پسین در ناحیه کوه کفتاری، شمال اصفهان

سال انتشار: 1378
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,613

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI03_093

تاریخ نمایه سازی: 24 مرداد 1385

چکیده مقاله:

کندودونتها یکی از ابزارهای مهم در زمین شناسی هستند. مطالعات انجام شده در دهه های اخیر نشان داده است که این عناصر در مقابل حرارت و گذشت زمان تغییر رنگ می دهند. این تغییر رنگ که با دما و زمان نسبت مستقیم دارد باعث شده که کنودونتها نیز به عنوان یک دماسنج زمین شناسی بکار روند. با توجه به اینکه این عناصر تا دمای 700 درجه سانتی گراد را تحمل می کنند یک تقسیم بندی هشت گانه در مورد اندیس تغییر رنگ انجام شده است. کندونتهای بدست امده از منطقه کوه کفتاری دامنه تغییر رنگی از قهوه ای بسیار تیره تا زرد را از خود نشان میدهند. بر این اساس به نظر می رسد که نهشته های ذکر شده حرارت زیادی را تحمل کرده اند و نمی توانند منشا تولید هیدروکربن باشند.

نویسندگان

حسین غلامعلیان

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :