پتروگرافی و پتروژنز توده ساب ولکانیک اورین ( غرب خوی - شمال غرب ایران )

سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,506

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI06_084

تاریخ نمایه سازی: 7 مرداد 1385

چکیده مقاله:

توده ساب ولکاتیک اورین در 30 کیلومتری غرب خوی و شمال غرب ایران رخنمون دارد. این توده بداخل نهشته های آمیزه رنگین (نوار، افیولیت ملانژ داخلی) و رسوبات ائوسن تزریق شده و اختصاصات ساب ولکانیک و ولکانیک را بطور توام نشان می دهد. ترکیب سنگی آن در محدوده میکروگرانودیوریت (داسیت) بوده و دارای بافت پور فیریک با خمیره ریز دانه است. در تحول، ماگمای مولد آن فرایندهای تبلور بخشی، ذوب بخشی، اختلاط ماکمائی و هضم دخالت داشته اند. ماگمائی آن کالکوآلکالن با پتاسیم بالا و شوشونیتی بوده و در یک محیط قوس ماگمائی بعد تصادم تکوینی یافته است. آنومالی بالای عناصر LIL و آنومالی منفی MREE, LREE , Ti, Nd از دخالت پوسته فازه ای، تبلور بخشی آمفیبول و دخالت گوشته متاسوماتیزه توسط سیالات فرو رانشی (ارثیه ای و فعالیت فرو رانشی تئوتتیس در طول مزوزوئیک) حکایت دارند.

نویسندگان

نصیر عامل

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

محسن موید

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ موید محسن(1380) بررسیهای پترولوژیکی نوارولکانو- پلوتوئیک ترشیری البرز غربی ...
  • _ A Classificaiom of Igneous _ Blackwell , Oxford , ...
  • Pearce, J.A. 1996. source and setting of graritic rocks. Episodes. ...
  • نمایش کامل مراجع