بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی (و مولفه های آن) و احساس امنیت اجتماعی در بین دبیران زن و مرد آموزش و پرورش ناحیه یک شهر اهواز

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 396

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SHCONF02_213

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

پژوهش باهدف بررسی رابطه بین ابعاد سرمایه اجتماعی (و مولفه های آن) و احساس امنیت اجتماعی در بین دبیران زن و مرد آموزش وپرورش ناحیه یک شهر اهواز انجام پذیرفت.روش تحقیق توصیفی ازنوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی می باشد.جامعه آماری را 4221نفر از دبیران زن و مرد آموزش وپرورش ناحیه یک شهر اهواز تشکیل داده اند.براساس جدول نمونه گیری استانداردکرجسی ومورگان (1970)380 نفربه عنوان نمونه انتخاب شده اند.برای دسترسی به نمونه دراین تحقیق ازروش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده شده است.برایگرد آوری اطلاعات ازروش های کتابخانه ای و پرسشنامه ای استفاده شده است. ابزار مورد نظر درتحقیق حاضر پرسشنامه سرمایه اجتماعیو پرسشنامه امنیت اجتماعی است. ابزار گردآوری اطلاعات از روایی لازم برخوردار است، آلفای کرانباخ برای پرسشنامه سرمایه اجتماعی برابربا 0/85 و برای پرسشنامه امنیت اجتماعی 0/81 بوده است. به منظورآزمون فرضیات تحقیق ازآزمون آماری پارامتریک ضریب همبستگی پیرسون ، استفاده شده است.لازم به ذکر است که در تجزیه و تحلیل های آماری از نرم افزار آماری SPSS استفاده شده است. بنابراین باتوجه به بررسی های بعمل آمده در خصوص فرضیه های تحقیق نتیجه می گیریم که بین مولفه های سرمایه اجتماعی مانند (مشارکتاجتماعی،اعتماد اجتماعی ،روابط اجتماعی ،انسجام اجتماعی) و احساس امنیت اجتماعی در بین دبیران زن و مرد آموزش و پرورش ناحیهیک شهر اهواز رابطه معنا داری وجود دارد .

نویسندگان

اسکندر لطفعلی زاده

کارشناسی ارشد علوم اجتماعی گرایش جمعیت شناسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :