انتخاب و جانمایی بازکننده مناسب در معدن زغالسنگ همکار کرمان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,125

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SMEC10_007

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

در روش سنتی به منظور گشایش و آماده سازی در معادن زغالسنگ، افزایش هزینه در بخشهای مختلف معدن کاری و کاهش ایمنی را به دنبال دارد، بنابراین جهت افزایش راندمان استخراج زغالسنگ مکانیزاسیون معادن از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مطالعه به منظور مکانیزه کردن معدن زغالسنگ منطقه همکار انتخاب نوع بازکننده ، جانمایی مناسب بازکننده و طراحی هندسی دهانه باز کننده مورد بررسی قرار گرفته است. روشهای مورد بررسی جهت انتخاب نوع بازکننده و جانمایی باز کننده، فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP ( و تحلیل سلسه مراتبی فازی (FAHP (است. جهتانتخاب نوع بازکننده و جانمایی مورد نظر فرم و جداولی تهیه و به تعدادی از اساتید خبره دانشگاه و کارشناسان خبره معادن زغالسنگ کرمان داده شد، نظرات و اطلاعات مورد نیاز در فرم ها توسط خبرگان آورده شد. بعد از جمع آوری اطلاعات و نظرات کارشناسان، سپس از روش تحلیل سلسله مراتبی استفاده کرده و داده ها را وارد نرم افزار Choice Expertنموده، با توجه به نتایج به دست آمده اولویت اول تونل و اولویت دوم چاه شیبدار می باشد و بعد از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP (به روش مثلثی (روش چانگ) استفاده شده ونتایج حاصله با دقت خوب نزدیک به نتایج روش (AHP (به دست آمد.

کلیدواژه ها:

انتخاب نوع بازکننده ، تحلیل سلسله مراتبی(AHP) ، تحلیل سلسله مراتبی فازی ()FAHP ، تصمیم گیری چند معیاره ، معدن زغالسنگ همکار

نویسندگان

علی صالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری ارشد استخراج زغالسنگ، دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت زغالسنگ کرمان

محمد بهشتی راد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری ارشد استخراج زغالسنگ، دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت زغالسنگ کرمان

میثم باقری

دانشجوی دکتری مهندسی استخراج معدن،دانشگاه کاشان،

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :