سال انتشار: ۱۳۹۰
محل انتشار: دومین کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SNCH02_006
زبان مقاله: فارسی
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان گامی به سوی جهانی سازی فرهنگ ایرانی
نگار داوری اردکانی - استادیار گروه زبانشناسی دانشگاه شهید بهشتیطاهره محمودی - کارشناس ارشد رشته زبانشناسی همگانی
سمیه نواب - کارشناس ارشد رشته زبانشناسی همگانی
چکیده مقاله:
در عصر کنونی که با پدیده گریز ناپذیر جهانی شدن در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی روبرو هستیم، زبان به عنوان یکی از ابزارهای انتقال هویت فرهنگ ی ی ک جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. بنابراین توجه به موضوع گسترش آن به وی ژهاز طریق آموزش، ضرورتی اجتناب ناپذیر خواهد بو د . در ای ن پژوهش آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان یکی از راههای جهانی کردن فرهنگ ایرانی تلقی می شود.به این ترتیب، لازم است که نحوه آموزش زبان فارس ی و می زان تا ثیر آن در انتقال فرهنگ و هویت ایرانی به زبان آموزان غیر ایرانی بررسی شو د. حوزه بررس ی ای نموضوع به چند کتاب آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان کانون زبان ایران محدود می شود. بدین معنا که این کتابها را از نظر کمیت و کیفی ت پرداختن به موضوعاتمربوط به فرهنگ ایرانی مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد. این پژوهش می کوشد به سه سوال اصلی زیر پاسخ دهد: 1. چه مولفه هایی از فرهنگ ایران ی از طری ق آموزش زبان فارسی قابل انتقال هستند؟ 2. چه مولفه ه ایی از فرهنگ ایران ی در کتا ب های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان مورد توجه قرار گرفته است؟ 3. به هر مولفه به چه میزان پرداخته شده است؟ نتیجه این پژوهش فهرست جامعی از مولفه های فرهنگایرانی است که از طریق آموزش زبان فارسی قابل انتقال م یباشند. همچنین به نقاط ضعف و قوت کتاب های آموزش زبان فارس ی به غ یرفارس ی زبانان از جنبه انتقال مولفه های فرهنگ ایرانی نیز دست خواهیم یافتکلیدواژهها:
آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، جهانی سازی، (انتقال) فرهنگ ایرانی، کتاب های آموزش زبان فارسیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SNCH02-SNCH02_006.html
کد COI مقاله: SNCH02_006
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داوری اردکانی, نگار؛ طاهره محمودی و سمیه نواب، ۱۳۹۰، آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان گامی به سوی جهانی سازی فرهنگ ایرانی، دومین کنگره ملی علوم انسانی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، https://www.civilica.com/Paper-SNCH02-SNCH02_006.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (داوری اردکانی, نگار؛ طاهره محمودی و سمیه نواب، ۱۳۹۰)
برای بار دوم به بعد: (داوری اردکانی؛ محمودی و نواب، ۱۳۹۰)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش استقرار نظام مدیریت مدرسه محور در پیش بینی عملکرد آموزشی مدیران
- بررسی علل قحطی ایران در خلال جنگ جهانی اول
- بررسی عوامل موثر بر تعهد سازمانی در سازمانهای دولتی مطالعه موردی: دانشگاه علمی کاربردی ایرانشهر
- شناخت برخی مفاهیم حقوقی در فلسفه هارت
- بررسی عوامل موثر بر بهبود برنامهریزی استراتژیک در شرکت نفت و گاز آغاجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.