سال انتشار: ۱۳۸۵
محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_050
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۳۳.۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۷ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۷ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأملی در پار های مسایل بنیادین باستان شناسی
حکمت الله ملا صالحی - عضو هیئت علمی دانشگاه تهرانچکیده مقاله:
ظهور پدیده آرکئولوژی (باستان شناسی – دیرینه شناسی ) در دوره جدید درمنطقه غربی تاریخ جهان و توسعه و تسرّی آن در میان جوامع دیگراز جمله رویدادهای مهم و تاثیر گذار سده های اخ یر بوده است . رشد و بسط شتابناک مطالعات باستان شناسی در سطح جامعه جهانی و همکاری ها و داد وستدهای چند سویه و تداخل های چند ضلعی باستان شناسی با رشت ه ها ، دانش ها وحوزه های فکری و معرفتی دیگر، شانه به شانه بسط و پیچیده تر شدن قلمرو موضوعی ، روش شناسی و همچ نین مسئله های ریز و درشت علمی و نظری مطرح شده در باستان شناسی، هم زمینه را برای طرح نقدها و تحلیل های فلسفی و مطالعات و تاملات معرفت شناختی درباره ماهیت یکی از پیچید ه ، دشوار، وسوسه انگیز، تأثیر گذار و تأثیر پذیرترین رشت ه ها و دان ش های برآمده از کورهتحولات زنجیره ای و نفس گیر تاریخی دنیای مدرن و فرآوره اندیشه و عقلانیت و مدنیت مدرنیته مستعد تر کرده، هم میدان را برای طرح مباحث معرفت شناختی و تحلیلی فرا خ تر نموده است . آرکئولوژی (باستان شناسی –دیرینه شناسی ) صرفاً یک رشته و دانش دانشگاهی (آکادمیک ) و یا تخصص و تبحر و جستن و جراحی و کاویدن و کشف و گرد کردن بقایای مادی گذشته و گزارش و وصف بیرونی داده های مشهود و تبیین و تقریر درونی بود ه های مفقود نیست . باستان شناسی همواره پدیده و یا رویدادی بیش از یک رشته، دانش یا ابزار و روش شناخت است . هر چند در نوشتار حاض ر بر جنبه های علمی و تجری آن به مفهوم پیکری از رشته ها و دانش ها تأکید شده استکلیدواژهها:
باستان شناسی، تاریخ، معرفت شناسی، علوم انسانیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_050.html
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_050
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملا صالحی, حکمت الله، ۱۳۸۵، تأملی در پار های مسایل بنیادین باستان شناسی، کنگره ملی علوم انسانی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_050.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (ملا صالحی, حکمت الله، ۱۳۸۵)
برای بار دوم به بعد: (ملا صالحی، ۱۳۸۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گوشه سازی در گنبد، ارمغان ایران به جهان معماری
- معرفی هنر حجاری ظروف سنگی جیرفت در هزاره سوم پ.م
- گیاه باستان شناسی و ضرورت شناخت آن در پژوهشهای باستان شناسی ایران
- بررسی ویژگیهای معماری کاروانسراهای ایران در دوره صفوی
- تکنولوژی و علوم میان رشته در باستان شناسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تلمیح در دیوان ترانه های ایلیایی استاد احمد عزیزی
- طنز در شعر ابی الشمقمق
- نگاهی به شعر دینی معروف عبدالمجید
- رفتار شهروندی سازمان در سازمان آموزش و پرورش
- عوامل ایجادکننده ی تر س های مرضی و درمان آن در دانش آموزان ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.