سال انتشار: ۱۳۸۵
محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_122
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۹۴.۱۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۲۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۲۶ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۲۶ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه خلاقیت و میزان ذهنیت فلسفی در مدیران مدارس سه مقطع ابتدایی،راهنمایی و دبیرستان شهرستان سنندج در سال تحصیلی 84-85
علی اکبر امین بیدختی - عضوهیئت علمی دانشگاه سمنانجمال عبدالملکی - دانشجوی کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه تهران
احمد محمدی کمسرخ - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه سمنان
چکیده مقاله:
روش تحقیق حاضر توصیفی - پیمایشی واز نوع همبستگی است.جامعه پژوهش کلیه مدیران مدارس سه مقطع ابتدایی ،راهنمایی و دبیرستان شهر ستان سنندج درسال تحصیلی 85-84 است،که درمجموع برابربا 193 مدیر هستند .جهت تعیین حجم نمونه ازجدول تعیین حجم نمونه مورگان به نقل ازکوهن و همکاران ( 2001 استفاده شد ، لذا حجم نمونه برابربا 127 نفر تع یین شد .جهت گردآوری داده هااز روش پرسشنام ه استفاده شد،بدین منوال ک ه از پرسشنا مه 60 سوالی خلاقیت که تلفیقی از آزمون های خلا قیت تورنس ( 1960 )،آدامبز ( 1999 )وانجمن روان شناسی آمریکا و برمبنای طیف لیکرت تنظیم شده بود جهت اندازه گیری میزان خلاقیت مدیران وهمچنین از پرسشنامه محقق ساخته مبتنی بر نظریات اسمیت استفاده شد که در بردارنده 45 سوال است که سه بعدجامعیت،تعمق وانعطاف پذیری ذهنیت فلسفی راباتوجه به تنظیم آن براساس طیف لیکرت ارزیابی می کند .جهت تعیین پایایی ابزارازروش آلفای کرونباخ استفاد ه شد.لذا 20 نمونه ازدوپرسشنا مه در اختیار مدیران قرار گ رفت وپس از جمع آوری وتحلیل داده ها،ضریب پایایی حاصل محاسبه شدکه به ترتیب برای پرسشنامه خلاقیت برابربا 0/86 و پرسش نامه میزان ذهنیت فلسفی برابربا 0/89 بود که نشان دهنده پایایی بالای ابزاربود.کلیدواژهها:
خلاقیت،ذهنیت فلسفی،جامعیت،تعمق،انعطاف پذیریکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_122.html
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_122
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امین بیدختی, علی اکبر؛ جمال عبدالملکی و احمد محمدی کمسرخ، ۱۳۸۵، بررسی رابطه خلاقیت و میزان ذهنیت فلسفی در مدیران مدارس سه مقطع ابتدایی،راهنمایی و دبیرستان شهرستان سنندج در سال تحصیلی 84-85، کنگره ملی علوم انسانی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_122.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (امین بیدختی, علی اکبر؛ جمال عبدالملکی و احمد محمدی کمسرخ، ۱۳۸۵)
برای بار دوم به بعد: (امین بیدختی؛ عبدالملکی و محمدی کمسرخ، ۱۳۸۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه صلاحیت های حرفه ای معلمان با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهرستان ساری
- مفاهیم و پیژگی ها و روش های نوین در پرورش تفکر خلاق
- رابطه انتخاب و تعاملات بین استاد راهنما و دانشجویان با سرزندگی تحصیلی
- بررسی رابطه بین بهره گیری از فناوری اطلاعات و ذهنیت فلسفی دانش آموزان دبیرستان های شهرستان اسفراین با رویکرد آینده پژوهش در سال تحصیلی 1395
- پیش بینی سرزندگی تحصیلی بر اساس سبک های فرزندپروری و باور های مذهبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه سلامت روان خبرنگاران زن و مرد سرویس های مختلف خبری رسانه های گروهی
- استفاده از فناوری های نوین در تدریس زبان و نگرش مدرسان و زبان آموزان به جایگاه موازین اخلاقی در کاربرد این فناوری ها
- مقایسه سلطه فره مندانه و سلطه کاریزماتیک با اتکا به آراء وبر:ایضاح یک خلط مفهومی
- خوانشی ژانوسی از مدرنیته: مورد مطالعه انفال قومی در عراق
- سیاست هویت و جنسیت در ایران معاصر با تا کید بر اشعار شاملو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.