سال انتشار: ۱۳۸۵
محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_139
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۳۰.۹۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۲۰ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۲۰ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۲۰ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موانع جامعه شناسی در ایران و را ههای ارتقاء آن
عبدالعلی لهسایی زاده - استاد دانشگاه شیرازچکیده مقاله:
مقاله حاضر مشکلات و موانع توسعه جامعه شناسی در ایران را در سطح بسیاروسیع به پنج دسته تقسیم کرده که در هر دسته تعدادی مسأله وجود دارد .نخستین مانع زمینه فلسفی وپارادایمی است که در این رابطه فلسفه های موجود در تاریخ دانش ایران زمینه ساز جامعه شناسی در آن نطفه بگیرد . دومین مانع مربوط به خطوط قرمز اجتماعی – سیاسی است که جلوگیری می نماید از توسعه منطقی جامعه شناسی. جامعه شناسی به عنوان یک علم بنیادی – کاربردی به زمینه های اجتماعی لازم برای رشد نیاز دارد که متأسفانه آن زمینه ها در ایران فرصتی برای خود نمایی ندارند . در همی ن رابطه چون جامعه شناسی معمولاً دارای بعد قوی انتقادی است، اصولاً ساختار های سیاسی از نوع خاص تمایلی به گسترش تحلیل های انتقادی جامعه شناختی ندارند . سومین دسته از موانع توسعه جامعه شناسی در ایران، مشکلات آموزشی متعددی است که عبارتند از : کمبود هیأت علمی کار آمد، کمبود های فضائی و وسایل آموزشی، کیفیت پایین گزینش دانشجویان و کیفیت پایین منابع درسی . چهارمین مانع بر سر راه توسعه جامعه شناسی در ایران مربوط به مسائل پژوهشی است . اصولاً پژوهش های اجتماعی در ایران از یک آشفتگی برخوردار است و آنچنان زمینه برای همگان به غلط باز است که بیشتر تحقیقات توسط افراد بی صلاحیت انجام می گیرد و نتیجه این عمل بی نتیجگی و بی تأثیری تحقیقات در زندگی روزانه مردم است . مشکل پنجم جام عه شناسی در ایران آن است که نتوانسته خود را با سرعت توسعه نظری و سازمانی جامعه شناسی در سطح بین المللی هماهنگ کند . به عبارت دیگر یک فقر ارتباطات بین المللی وجود دارد به طوری که جامعه شناسی در ایران یک مجله « به روز » به زبان انگلیسی ندارد . چگونه می توان ادعا کرد که جامعه شناسی ما است در حالی که سهمی در تولید علم اجتماعی در سطح جهانی نداریم . مقاله در رابطه با موانع راهکار های عملی زیر را پیشنهاد می کند : الف ) بومی کردن جامعه شناسی به مفهوم انطباق نظریات موجود با واقعیت های اجتماعی ایران؛ ب) برداشتن خطوط قرمز اجتماعی و بویژه سیاسی و باز کردن فضای گفتمان انتقادی؛ ج ) رفع مشکلات آموزشی از طریق افزایش تربیت هیأت های علمی جدید در داخل و خارج از کشور، تخصیص بودجه ویژه برای تجهیز فضاها ووسایل آموزشی اجتماعی، تغییر اساسی در گزینش دانشجویان رشته جامعه شناسی و به روز کر دن منابع درسی از طریق سرعت بخشیدن در چاپ کتب ترجمه شده به روز، تألیف کتب مناسب درسی و بکار گیری زبان انگلیسی در دروس کارشناسی؛ د ) کنترل نهادینه و سازمانی در مورد پژوهش های اجتماعی و جلوگیری از دخالت غیر متخصصان در انجام تحقیقات جامعه شناختی؛ ر ) ارتباط دادن انجمن جامعه شناسی ایران با سازمان های بین المللی جامعه شناختی از طریق سمینار های مشترک بین ایران و دیگر کشور ها و راه اندازی تعدادی مجله جامعه شناختی به زبان انگلیسی.کلیدواژهها:
موانع جامعه شناختی، ایران، موانع پارادایمی، موانع آموزشی، موانع پژوهشی، موانع سازمانیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_139.html
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_139
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لهسایی زاده, عبدالعلی، ۱۳۸۵، موانع جامعه شناسی در ایران و را ههای ارتقاء آن، کنگره ملی علوم انسانی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_139.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (لهسایی زاده, عبدالعلی، ۱۳۸۵)
برای بار دوم به بعد: (لهسایی زاده، ۱۳۸۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- قالی جنگ افغان: تجلی قدسیت و ایستادگی
- مطالعه جامعه شناختی فرش دستبافت
- بازشناسی نقش مایه های قالی
- تکمیل حفاظتی فرابنفش کالای پشمی رنگ شده با رنگزای طبیعی اسپرک توسط گیاه دارویی آلوئه ورا با تاکید بر خواص آنتی اکسیدانی و دوستدار محیط زیست
- مقایسه طیف انعکاس و پارامتر رنگی موادرنگزای طبیعی زردپوست انار، جاشیر و اسپرک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تلمیح در دیوان ترانه های ایلیایی استاد احمد عزیزی
- طنز در شعر ابی الشمقمق
- نگاهی به شعر دینی معروف عبدالمجید
- رفتار شهروندی سازمان در سازمان آموزش و پرورش
- عوامل ایجادکننده ی تر س های مرضی و درمان آن در دانش آموزان ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.