سال انتشار: ۱۳۸۵
محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_164
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۲۷.۶۴ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۸ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۸ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۸ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استانداردسازی پیش شرط ضروری اعتبارسنجی در ارتقاء کیفیت نظام آموزش عالی
علی اکبر امین بیدختی - استاد یار دانشکده علوم انسانی دانشگاه سمناناکبر عیدی - کارشناس ارشد مدیریت آموزشی
چکیده مقاله:
اگر محور همه برنامه ریزی های توسعه را بهبود زندگی انسان و ا یجاد جامعه مبتنی بر دانایی بدانیم _ ضروری است که بپذیریم _ تعلیم و تربیت و بویژه آموزش عالی نقش بسزایی در پیشبرد اهداف جامعه ب ه سوی تحقق توسعه پایدار ایفا م ی نماید. با این حال ، تغییرات شتابنده عصر حاضر ، مسائل و چالش هایی را فراروی نظام آموزش عالی قرار د اده که نه تنها منجر به کاهش دایره تاثی ر گذاری آموزش عالی شده است بلکه عدم توجه مبسوط به آنها توانسته، زمینه آس یب پذیری و زوال اعتماد طی ف های گوناگون افراد و سازمان های جامعه را نسبت به مراکز آموزش عالی به دنبال آورد . به زعم نگارندگان این مقاله، حفظ و بهبو د کیفیت یکی ازاین چالشهای محوری است که سرتاسرجغرافیای آموزش عالی را در نور دیده است . و رویارویی با آن نیاز به اتخاذ موضعی فراکنشی و کاربست راهبردهای بخردانه دقیق دارد. به همین منظور ، به نظر می رسد استاندارد سازی با توجه به مشکلات بالفعل و بالقوه و با راهنمایی فعالیت ها و نتایج آنها به منظور نیل به میزانی مطلوبی از نظم در یک زمینه خاص بتواند به عنوان پیش شرط اساسی الگوی اعتبارسنجی، زمینه بهبود و ارتقاء کیفیت را در نظام آموزش عالی فراهم آورد. اعتبارسنجی مکانیسمی است که با استفاده از آن وضعیت دانشگاه ها و م ؤسسات آموزش عالی از نظر وضعیت آموزشی، پژوهش ی و خدماتی، با زبانی کمی و کیفی مشخص می شود و بر اساس آن توصیه های اصلاحی به عمل می آید . در این الگو از ارزیابی درونی به منظور حفظ وبهبود کیفیت و از ارزیابی بیرونی به جهت تضمین کیفیت استفاده می شود. در این مقا له سعی بر آن است تا ضمن بررسی مفاهیم کیفیت و اعتبارسنجی، به کنکاش و تأکید بر استاندارد سازی به عنوان پیش شرط لازم و ضروری جهت بهبود ، ارتقا و تضمین کیفیت نظام آموزش عالی پرداخته شود.کلیدواژهها:
علوم انسانی، آموزش عالی، استانداردسازی ، اعتبارسنجی ، نظا م آموزشیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_164.html
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_164
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امین بیدختی, علی اکبر و اکبر عیدی، ۱۳۸۵، استانداردسازی پیش شرط ضروری اعتبارسنجی در ارتقاء کیفیت نظام آموزش عالی، کنگره ملی علوم انسانی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، https://www.civilica.com/Paper-SOCIALSCIENCECONF01-SOCIALSCIENCECONF01_164.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (امین بیدختی, علی اکبر و اکبر عیدی، ۱۳۸۵)
برای بار دوم به بعد: (امین بیدختی و عیدی، ۱۳۸۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- استاندارد سازی منابع انسانی در سازمان های آموزشی (۱۳۹۴)
- بررسی تأثیر عوامل محیطی منطقه ای و کلان بر کیفیت تدریس در دانشگاه آزاد (۱۳۹۴)
- بررسی عوامل برون دانشگاهی موثر بر کیفیت آموزش عالی در دانشگاه های آزاد (۱۳۹۴)
- بررسی نقش یادگیری الکترونیکی در اعتبار سنجی دانشگاه ها (۱۳۹۳)
- تضمین کیفیت آموزش عالی نوین: رویکرد جهتدهی دانشگاه به سمت توسعه پایدار (۱۳۹۳)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش ۵ مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استراتژی جذب و استخدام در ساختارهای چهارگانه منابع انسانی اقتصادی
- ارتباط آینده پژوهی و مدیریت استراتژیک
- مطالعه تطبیقی حقوق شهروندی در نهج البلاغه و حقوق شهروندی مدرن
- نقش آینده پژوهی در برنامه ریزی استراتژیک
- سیاستگذاری جهت ارتقاء کیفیت آموزشی در آموزش و پرورش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- دیدگاه حقوقی در قبال بازداشت و بازگشت آن
- مطالعه حقوقی بزه سرقت ادبی و راهکارهای پیشگیری از آن
- بررسی تاثیر توانمند سازی کارکنان بر عملکرد کارکنان براساس مدل EFQM در میان کارکنان اورژانس مراکز آموزشی - درمانی گیلان
- تاثیرخمس و زکات براقتصاد مقاومتی
- تحقق اقتصاد مقاومتی با اتکاء به سازمان ها مردم نهاد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.