ارزیابی تناسب اراضی دشت آسپاس ( در استان فارس ) جهت کشت و توسعه دانه های روغنی کلزا، گلرنگ و آفتابگردان

سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,455

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI09_513

تاریخ نمایه سازی: 30 خرداد 1385

چکیده مقاله:

از عوامل مهم رشد و بالندگی و توسعه هر کشور برخورداری آن کشـور از منابع انسانی کارآمد و منا بع تولید می باشد . خوشبختانه ایران سرشـار از انواع موهبـت هـای الهـی و بـه خصـوص نیـروی انسـانی جـوان و متخصص ومنابع تولید مناسب در زیر بخش کشاورزی ( شرایط اقلیمی متفاوت و منابع خاک با استعداد بالقوه فراوان ) مـی باشـد کـه ایجـاب می نماید به منظور استفاده بهینه از این من ابع گام های مؤثری بر اساس استانداردهای علمی برداشته شود . در خصوص ارزیابی تناسب اراضی جهت کشت و توسعه گیاهان زراعی مطالعات مشابهی در هاوایی، کالیفرنیا، برزیل، زلانـدنو و مـالزی در سال 1983 در رواندا در سال 1997 و در استرالیا در سال 1998 انجـام گرفته است (4) در ایران نیز مطالعات ارزیابی تناسب اراضی جهـت گیاهـان زراعـی در منطقه پیرانشهر استان آذربایجان غربی (3) در منطقه جنـوب ارومیـه، دشــت خــاوه نورآبــاد اســتان لرســتان شــهرکرد و گرگــان (4) منطقــه فلاورجان اصفهان (6) دشت های خـرم بیـد، بیضـاء و قیـر و کـارزین استان فارس (2) توسط محققین مختلف انجام شده است .

نویسندگان

مهرداد احمدی

عضو هیات علمی دانشگاه شیراز

علی ابطحی

عضو هیات علمی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :