ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصول زیتون در بخشی از اراضی شهرستان رودبار ( استان گیلان )

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,960

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_197

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

چکیده مقاله:

توسعه کشت زیتون به عنوان مهمترین محصول کشاورزی و اقتصادی شهرستان رودبار ( استان گیلان ) و همچنین انتخاب بهترین و مناسبترین اراضی برای ایجاد باغات زیتون از دغدغههای اصلی کشاورزان است . از سویی خاک به عنوان یکی از عوامل اصلی در تولید محصولات کشاورزی به شمار میرود که استفاده ار آن بایستی بر اساس اصول صحیح و علمی صورت گیرد . تا بتوان از آن در تولید محصولات کشاورزی و به عنوان یک منبع پایدار در کشاورزی استفاده کرد . در این راستا ضروری است که قبل از هر اقدامی منابع اراضی ( آب، هوا، خاک و زمین نما ) نواحی مورد نظر شناسایی و در ارتباط با کشت این گیاه اقتصادی مورد ارزیابی گیرد . هدف از این تحقیق انجام مطالعات نیمه تفضیلی شناسایی خاکهای بخشی از اراضی رودبار و ارزیابی میزان تناسب اراضی برای کاشت درختان زیتون میباشد که . در این زمینه تحقیقات زیادی در دنیا و ایران انجام گرفته است . منجیور و همکاران (2003) تحقیقی را در زمینه ارزیابی تناسب اراضی برای زیتون در جنوب اسپانیا انجام دادند . [2] فاتحی (1381) تناسب اراضی برای گیاه زیتون در 23 هکتار از اراضی دالاهو کرمانشاه انجام داد

نویسندگان

مهدی عاکف

دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه گیلان

هادی رحیمی لاکه

دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه خاکشناسی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :